Kava

Apr 2, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Nikad se ne mogu načuditi koliko različitih ljubavi i interesa ima. Netko voli samo ljude, netko ljude i životinje. Volimo cvijeće, volimo slikanje, pisanje priča…, nema kraja. Ja volim od svega ponešto, a ujutro najviše volim popiti finu,vruću kavu.

Susjeda me pozvala na kavu baš kad sam razmišljala o njoj i poželjela popričati. Ali, sjetila sam se njenog kućnog ljubimca i pomislila kako to neće biti baš ugodno. Da je ptičica u krletki, ne bih imala ni razloga ovo pisati.

02062013057

Moja susjeda ima lijepog i čistog mačka kao suzu. Ne druži se s drugima mačkama jer uopće ne izlazi iz stana. Šeće svuda, smije spavati na svakom krevetu i kauču, popeti se na svaku stolicu i na svako krilo koje poželi. Taj put je poželio moje krilo, ali je osjetio moj strah i ukočenost pa je odustao.

20140130_132526

Bio je razigran i veseo i u nedostatku zabave skočio je na stol gdje je već bila ponuđena kava. Pristojno je prošetao po njemu, nije ništa prolio, a ja sam sva prestrašena gledala kavu koja se hladi. Kad ga je susjeda potjerala u njegovu košaru, tek tada sam mogla u miru popiti kavu i malo popričati.

13102013105

Znam da ću ponovo doći kad me pozove jer prijateljstvo je važnije i od neugode i straha.

Za klub Zamet

Mila B

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content