Kazalište u prosincu 2015.

Dec 3, 2015 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

U prosincu svatko može pronaći nešto za sebe. Nudimo ulaznice za balet, humorističnu malu scenu i klasični koncert.

U prosincu u Hnk Ivana pl. Zajca nudimo ulaznice za jedno je od najljepših djela klasične baletne literature i svakako jedan od najpopularnijih baleta već više od stoljeća, ORAŠAR. Veličanstvena glazba Čajkovskog donosi priču o božićnoj zemlji bajki.

Riječki Orašar se bavi svijetom lutaka i njihovim čarima. Lutkama kao simbolima vječnosti, ljepote, strasti i neprocijenjivih vrijednosti.

Ulaznice po cijeni od 36,00 kn možete nabaviti svaki radni dan na šalteru Matice za izvedbu koja će se održati 19.12.2015. u 19,30 sati.
Tradicionalno godina u HNK Ivana pl. Zajca završava Novogodišnjim koncertom koji ne treba previše najavljivati i hvaliti. Kazalište za grupu sa više od 15 članova nudi popust od 20%. Tako će cijena ulaznica u parteru za 29.12.2015. s popustom iznositi 136,00 kn. Molimo zainteresirane članove da nam se prijave do 10. prosinca putem mailatelefonom ili osobno kako bi znali možemo li karte prodavati po povoljnijoj cijeni.

Svim ljubiteljima malih scena s područja Rijeke i okolice donosimo obavijest da se otvara nova referentna kazališna destinacija: Dom kulture Čavle s velikim parking prostorom. Višestruko nagrađivane predstave, izvrsni glumci, vrhunska produkcija, smijeh do suza …ukratko vrlo pozitivna energija za svaku dušu…

Čavle_predstave

Nakon predstave „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ – koja je u subotu 28.11.oduševila sve prisutne gledatelje u prepunom Domu kulture u Čavlima ( Novi list od 30.11.2015. )
u petak , 4.12. 2015. u 20 sati , slijedi uspješnica “JA DEDA” .  Više o organizatorima ovog projekta pročitajte ovdje .
Članovima Matice umirovljenika grada Rijeke odobren je poseban popust pa ulaznica umjesto 55 ili 65 kn iznosti 40,00 kn za sve prijave zaključno do petka, 4.12. u 12,00 sati.

Pozivamo vas da ne propustite ovu priliku za puno veselja, a malo novaca!
One kojima prijevoz predstavlja problem obavještavamo da predstava traje do 21,30h, a posljednji autobus Autotroleja s Čavli kreće u 22:00 sata (autobusna stanica se nalazi ispred Doma kulture).

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content