Kazalište u rujnu

Sep 17, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Za ljubitelje kazališta prije najavljenih jesenskih premijera nudimo karte za reprize popularnih predstava „Turbofolk“, Olivera Frljića i „Kurva“, Vedrane Rudan.
Turbofolk,  višestruko nagrađivani autorski projekt Olivera Frljića ponovo je na programu i sceni HNK Ivana pl. Zajca!

Riječki  „Turbofolk“ problematizira fenomen narodnjačke glazbe i njenih popratnih efekata  ali tematizira i koncept nacionalnih kazališta. Pokušava odgovoriti na pitanje u čemu leži tolika fascinantnost ovog fenomena, zašto se sve više mladih, ali ne samo mladih, poistovjećuje sa njegovim zvijezdama i pjesmama.
Turbofolk je doslovan i nema problem s tim. Turbofolk je predstava iz naroda i predstava za narod.

TF_8890

Izvor: www.hnk-zajc.hr

Nudimo vam karte za predstavu u petak 19.9.2014. u 20,00 sati po cijeni od 36,00 kn za mjesta u parteru.

Sjajna autorica, Vedrana Rudan, sjajan redatelj, Zijah Sokolović i sjajna glumica, Olivera Baljak  donose vam ponovo predstavu “Kurva”. U knjizi, nastaloj kao zbirka kolumni pisanih za tjednik „Nacional“, Kad je žena kurva/Kad je muškarac peder, Vedrana Rudan nastavlja se baviti svojim stalnim temama  kao što su nasilje nad ženama, mačizam i primitivizam, odgoj djece, nametnuti obrasci ponašanja u konzervativno-tradicionalnom, katoličkom društvu, siromaštvo i politička korupcija, kult mladosti i ljepote nametnuti kroz medije…

Kurva_004

Izvor: www.hnk-zajc.hr

. . Nudimo vam ulaznice za predstavu koja će se igrati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u subotu 26.9.2014. godine, po cijeni od 36,00 kn za mjesta u parteru.

Ulaznice možete nabaviti svaki radni dan od 8,00-11,00 sati na šalteru Matice umirovljenika grada Rijeke.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content