Klub Škurinje u Domu umirovljenika Delnice

Jun 6, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Nekoliko članova Kluba Škurinje posjetilo je bivšu članicu u Domu umirovljenika Delnice, a usput uočilo zanimljive podudarnosti antikviteta i štićenika doma.
Naši članovi kluba Ljiljana Linić i Radivoje Mitrović  posjetili su u nedjelju 1. lipnja  našu članicu Nadu Mitrović u Domu za  starije i nemoćne osobe Delnice. Posjetu se pridružila i njezina bivša podstanarka Nada Dragović.   Gospođa Nada  je bila oduševljena nenadanim posjetom, budući nije imala posjetitelja od kada su je skrbnici kojima je ostavila stan u Rijeci tamo smjestili.

DSC05783 (Medium)
Posjetitelji su usput naišli na raznorazne antikvitete koji krase sam dom umirovljenika što se uklapa u opći dojam, jer i njegovi korisnici nisu u cvijetu mladosti, a i sam pisac teksta koji gazi sedamdeset prvu godinu sebe mnogo puta nazove „Oldtajmerom“. Nadam se da se korisnici doma neće ljutiti na takav izraz.

Pri samom ulazu u dom nalazi se Skulptura i stolica, potom u prostoru prastari Piano, pa redom antikvitet do antikviteta što je razvidno na fotografijama.

DSC05782 (Medium)DSC05784 (Medium)

DSC05773 (Medium)DSC05775 (Medium)

Hvala posjetiteljima našeg članka na web stranici penzići Rijeke.

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Lijepa gesta Penzića!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content