Lakše sa stresom

May 21, 2013 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

U tijeku proteklih šest tjedana, u klubu Krimeja održani su susreti suočavanja pod stresom u starijoj dobi pod nazivom „Trening relaksacije“. Skupu je redovito prisustvovalo 15-16 osoba. Studentice odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci Tanja Babić, Katja Bilić i Maša Cek, vrlo su požrtvovno prezentirale način kako se najlakše suočiti sa stresom kroz razne tehnike: tehnikom disanja, tehnikom konzumiranja hrane, tehnikom hodanja, pomnim skeniranjem tijela.

Na svakom susretu svatko je rekao kako je to primjenjivao kod kuće u proteklom tjednu. Bilo je i komičnih trenutaka, sve zavisi koliko se tko uspio koncentrirati na primjenu tih tehnika. Uz pismene upute koje smo dobili, moći ćemo i nakon završetka tih susreta primjenjivati tehnike koje će nam olakšati stres. Na kraju susreta studentice su prisutnima podijelile diplome.

Dodjela diploma

Hvala studenticama kao i psihologinji mr.sc. Kristini Dankić. Nastavak susreta predviđen je na početku iduće studentske godine.

3 Komentara + Dodajte komentar

  • ma ja sam član penionera Krimeja ma niki me nije obavjestil ča moramo mi sami da se raspitamo ča se događa u Udrugi Baš mi je žal da sam se upisala vidit ču u Desetom mjesecu kad mi škadi članarina

    Srdači pozdarv Tatjana

  • U ovom današnjem tempu života treba nam svima ” Trening relaksacije ” !

  • Gospođo Tatjana,

    vi biste se trebali interesirati. Nedjeljom imamo emisiju na Radio Rijeci u 9:00 sati. Sve važnije obavijesti su i na ovoj stranici, a bilo bi dobro da jednom tjedno prošetate do svog kluba i pogledate oglasnu ploču. Tako sigurno nećete ništa propustiti, a sigurno ćete naići na neke aktivnosti koje će vam se svidjeti.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content