Lijepo je družiti se

Nov 28, 2017 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Lijepo smo uredili našu salu, složili stolove i stolice, tako da kolikogod članova bude došlo, naći će se mjesto za svakog.

U našem klubu smo se dogovorili da ćemo jednom prilikom organizirati druženje svih klubova koji su u sastavu Doma umirovljenika Kantrida. Svi smo se složili da to bude u četvrtak, 23.11. o.g. u popodnevnim satima. Pozvali smo sve klubove i svi su se rado odazvali.

Lijepo smo uredili našu salu, složili stolove i stolice, tako da kolikogod članova bude došlo, naći će se mjesto za svakog.

Lijepo sunčano poslijepodne, mi uzbuđene i razdragane, obradovale smo se kada su članovi počeli stizati. Nakon kratkog vremena naša je sala bila skroz popunjena. Bilo nam je drago družiti se ponovno sa starim znancima i upoznati one koje nismo još imale priliku upoznati.

Pripremili smo jedan kulturno zabavni program i sve je krenulo. Zbor je najprije otpjevao dvije pjesme, naša Marija je recitirala jednu prelijepu pjesmu našeg nezaboravljenog kolege i člana, gospodina Šipeka. Naslov pjesme je bio „Tvoja kosa“, jedna prelijepa ljubavna pjesma posvećena njegovoj životnoj družici.

Nakon toga je gospođa Meri iz kluba „Zamet“ pročitala dvije izuzetno duhovite novele i nakon toga je naša Luce izrecitirala jednu svoju pjesmu, za dobrodošlicu svima.

Gospođa Ivanka, članica kluba „Zamet“ svira harmoniku i mi smo joj ponudili našu harmoniku koju smo dobili na poklon prije nekoliko godina. Kada je gospođa Ivanka odsvirala prvi akord i prvu melodiju svi smo se okupili oko nje, pjevale i njihale se u ritmu pjesme a njen je repertoar stvarno bogat.

Jasno, ni stolovi nisu bili prazni. Bilo je slanih i slatkih delicija, nešto napitaka i svatko je mogao „guštati“ po svojoj želji.

Nekoliko sati je prošlo brzo, čak i prebrzo. Svima je bilo drago da smo organizirali taj susret. Kada smo se razilazili, svatko je zahvalio na lijepo provedenom popodnevu uz želju da to postane tradicija, da se članovi klubova nastave povremeno družiti, ostaviti brige i boljke iza sebe, jer što je ljepše u našim godinama nego družiti se i time oplemeniti i uljepšati dane naših zlatnih godina.

Annamaria  KSO Belveder-Kozala

1 Komentar + Dodajte komentar

  • BILO JE ZABAVNO.OVAKVA DRUŽENJA TREBAMO ORGANIZIRATI PO SVIM KLUBOVIMA .TO NAM JE PRILIKA DA SE BOLJE UPOZNAMO ,SKUPA PROVESELIMO I LAKŠE IDEMO U NOVE P0BJEDE IZAZOVA NAŠIH ZLATNI GODINA.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content