Martinje u Istri, izlet 12.11.2022.

Oct 28, 2022 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja

Izlet u Rovinj i agroturizam Dušani 12.studenog 2022. godine povodom nadolazećeg Martinja.

Matica umirovljenika grada Rijeke u suradnji s turističkom agencijom ABC Travel d.o.o. organizira, za svoje članove i ostale zainteresirane umirovljenike, izlet u Rovinj i agroturizam Dušani dana 12.studenog 2022. godine, a cijena iznosi 280 kn po osobi.

Polazak je u 09:00 sati s Jelačićevog trga u Rijeci. Planiran je razgled grada Rovinja te odlazak na agroturizam Dušani.

U zanimljivom ambijentu okićenom etnografskim eksponatima goste očekuje paleta tradicijskih jela i proizvoda središnje Istre, od pršuta i drugih suhomesnatih delicija te sira i skute do sezonskih maneštri, jela od tradicijske tjestenine s domaćim šugom, jela pod čripnjom, domaćih slastica, i naravno domaćeg vina.

Nakon pića dobrodošlice: rakije iz vlastite proizvodnje slijedi ukusni ručak koji uključuje i degustaciju domaćinovih vina. U veselom raspoloženju nastavljamo uz pjesmu i ples zabavu uz istarsku harmoniku.

Povratak je planiran u kasnijim popodnevnim satima.                                         

Za rezervacije i sve dodatne informacije obratite se agenciji ABC Travel d.o.o. na broj telefona 051 621 700 ili mobitel 095 615 80 11.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content