Maškarani tanac na Kantridi

Feb 8, 2013 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

U srijedu 6. veljače u Domu za stare i nemoćne osobe na Kantridi održao se “maškarani tanac”.Štićenici Doma, članovi klubova starijih osoba i zaposlenici Doma Kantride, te njihovi gosti nastavili su tradiciju druženja u doba maškara.

Kantrida tanc3

Uz muziku grupe L’ amour pjevalo se, plesalo i zabavljalo oko 200 maškara. Na tom događanju uz ostale, bilo je i 60-ak članica i članova Kuba “Belveder-Kozala”. U  crnim hlačama, šarenim pelerinama, podvezicama i crnim šeširima svojom brojnošću i veselošću  dominirale su podijem. U prethodnim našim vijestima, vidjeli ste nas za vrijeme pripreme i šivanja kostima za ovaj događaj. Evo sada nas vidite kako u njima lijepo izgledamo. Naravno da su i ostale maske bile predivne u raznobojnim kostimima raznih krojeva, a prevladavala je crvena boja.

Kantrida tanac5

Ovaj zanimljivi maškarani događaj, kao svaki put do sada,  nije mogao proći bez sudjelovanja u plesu i pjesmi meštra Tonija i njegove kraljice.

Kantrida tanac

Nakon sakupljanja u plesnoj dvorani, plesa i pjesme, večera nam je dala dodatnu energiju za nastavak zabave. Svemu lijepom mora doći kraj pa smo uz zvuke pjesme “maškare ča mogu maškare” otišli svojim kućama a štićenici na spavanje.

Kantrida tanac6

Slijedeći susret s maškarama  Doma Kantride biti će 10. veljače na Korzu. Dođite nas vidjeti.

4 Komentara + Dodajte komentar

  • Bravo cure ,vidi se da ste najveseliji i najaktivniji klub.Nastavite i dalje tako.

  • Bravo, moje drage maškarice, baš ste mi prelijepe i da ja biram najbolju sve biste osvojile prvo mjesto.

  • Divno nam je bilo i…….uzivale! Bas se mislim “koju srecu ” sam ja imala, pa DRAGI BOG me na ovome klubu uputio, tako divno i dobro se osjecam sto sam tako drago primljena od drage osobe. HVALA CURE. Puno Hvala na vasu ljubaznost.

  • Preplavile smo salu u našim kostimima “berekina”.Velika hvala vrijednim rukama naših članica koje su neumorno šivale da bi naši kostimi bili na vrijeme gotovi.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content