Maškare ča mogu…na Belvederu!

Jan 28, 2013 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

U četvrtak 24. siječnja u Klubu starijih osoba “Belveder-Kozala” vladale su maškare.

maškare 2401_3

maškare 2401Pedesetak članova i članica Kluba Beleveder-Kozala družilo se pod maskama. Kao i uvijek sve je prštalo od veselja, a za to se pobrinuo i duo Prestige. Sviralo se pjevalo i plesalo u ritmu muzičkih brojeva prigodnih za ovo događanje.

Tu je bilo i šeikova, čistačica, dama, vila, planinara, cigančica, klaunova, a pobjedu za naj masku odnio je indijanac sa svojom skvo. Pilo se i jelo, a za pripravljene najbolje  fritule pobjedu je odnijela Adrijana Frković. Naravno, pobjednici su dobili i simbolične poklone kojih nakon završetka maškarane zabave više nije bilo jer smo ih svih zajedno konzumirali.

Slijedeći susret maškara biti će početkom veljače u  Domu za starije i nemoćne PGŽ  Kantrida.

4 Komentara + Dodajte komentar

  • Samo napred , tako se lijepo zabavljate i dajete primjer drugima pozdrav Mario

  • naj naj ljepse maske-krasno,divno vidjeti. pozdrav svima zara

  • Svake godine sve nas je više…i svake godine sve više aktivnosti uz puno volje i ljubavi prema svima i svemu oko nas.Ovakva druženja uvijek su vesela, mame osmijeh na lica svih prisutnih i daju nam poticaj da idemo naprijed.Puno je bilo originalnih i lijepih maski,birala se najbolja i najgora maska i neumorno plesalo i pjevalo.Prekrasno! Enza

  • U našem klubu je veselo i zabavno. Uvijek se nađe pravi razlog za dobru zabavu, rođendani, razni blagdani pa i redovita druženja, a naročito vrijeme maškara. U dobrom društvu brige i problemi svakodnevnice odu nakamo u drugi plan. Hvala svima ! Ivanka !

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content