Memorijal Boris Bogović

Jun 17, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Planinarska sekcija Matice umirovljenika grada Rijeke priključila se pohodu koji već godinama organizira P.D. Učka u spomen na svog preminulog predsjednika.

Upravo je on bio uvoditelj staze Veli Brhud – Lome- Jelenjak – Veli Brgud u planinarsku kartu šetnica. U mjestu Lome dali su izraditi i spomen ploču na njegov spomen.

DSC05905 (Medium)

Okupljanje je bilo u 8:30 sati, a od sekcije Matice okupilo se 15 članova i članica. Kod dolaska u Lome dijeljeni su rakija i smokve učesnicima i učesnicama memorijala, a ujedno je bio odmor za blagovanje ponesene hrane i okrijepe samih učesnika i učesnica.

DSC05892 (Medium)

Sama staza bila je dosta naporna no naši penzići su to sve s lakoćom podnijeli. Završetak šetnice bio je ponovo u Velom Brgudu gdje su domaćini priredili ukusan grah s pancetom i suhim rebarcima po cijeni od 30,00 kuna gdje je i završeno druženje u 15:50, za one koji su bili vezani prigradskim prijevozom.

DSC05880 (Medium)

Pohodu se priključio i najstariji planinar, Brane iz Mrkoplja, kojemu su samo devedeset četiri godine, a na slici ga možete vidjeti uz spomen ploču, u šeširu.

DSC05913 (Medium)

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content