Mjesni odbor Mlaka vas zove

May 8, 2014 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Svakodnevno puno pješačim, to je jako zdravo, a i interesantno jer sretnem razne ljude, slušam zanimljive priče i gotovo uvijek nešto saznam ili naučim.

Šetnja Mlakom je ugodna, ona se nalazi u centru grada, a ipak ima puno zelenila, mirnih ulica i naravno veliki park Mlaka kojeg smo nekada zvali Đardin. Jedan od najstarijih i najljepših parkova u našem gradu.

aa

Baš u taj lijepi park poziva vas Mjesni odbor Mlaka, kada i povodom čega pogledajte na fotografiji koju sam snimila. Ako ste vješti u pikadu, drugi je dan nastavak slavlja, pogledajte i drugu fotografiju.

cc

Želim vam dobar provod i uspjeh u natjecanju. U ovom lijepom parku sprema se krajem mjeseca još jedna manifestacija pod nazivom Piknik u parku Mlaka. O tome ću vas obavijestiti na vrijeme.

Zorica Mladenić, KSO Belveder-Kozala

 

3 Komentara + Dodajte komentar

  • Jako je lijepo tamo, pocetkom stoljeca je nadena i covjecja ribica! Zadnji put sam u blizini izasla iz bus-a da nadem gumeni filter za espresso loncic….

    • Poštovanje, Rankica. Pišem tekst vezan uz speleologiju na području Rijeke i Kvarnera. Pokušavam pronaći neki link, informaciju o čovječjoj ribici u Rijeci, ali ne uspjevam. Imate li još neku informaciju vezanu uz pronalazak?
      bio bi od velike zahvalnosti, vidim da je ovo objavljeno prije 8 godina, nadam se da ćete uloviti ovu poruku
      Dalibor

  • Ako stignemo do 15.00 sati na povratku iz Istre, navratit cu. Rankica

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content