Moderne društvene igre u Matici

Mar 31, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Dva protekla petka iskoristili smo za igranje modernih društvenih igara u Matici. 

U sklopu projekta „Nama se priključi, da te nitko ne isključi“ u Matici smo pokrenuli aktivnost igranja modernih društvenih igara. U dva dana ukupno se odazvalo 14 umirovljenika, koji su sudjelovali u raznim igrama.

Slagali smo krajolik srednjovjekovnog grada, slagali zakrpe raznih oblika i skupljali dugmiće, postavljali željezničke rute po Americi, a u jednoj igri smo testirali svoju kreativnost igrajući se šarenim kartama.

Cilj igranja modernih društvenih igara je potaknuti umirovljenike na kreativno razmišljanje, povećati koncentraciju, potaknuti strateško mišljenje i na razne druge načine pokrenuti umirovljene sive stanice. S povratnom informacijom smo vrlo zadovoljni i veselimo se što su se neki članovi rado odazvali na oba igranja, čime su pokazali da su im igre „sjele“.

Moderne društvene igre su dio projekta jer smo uvjereni da mogu na zabavan način, uz poticanje druženja, aktivirati umirovljenike, stvoriti novi hobi i nova poznanstva. Igranje ćemo prakticirati svakog tjedna, pri čemu će vam biti dostupna pomoć i vođenje tijekom upoznavanja sa svijetom modernih društvenih igara. Nadamo se da ćete se odazvati našem sljedećem pozivu!

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content