Moj povratak

Mar 17, 2014 od     5 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Dragi moji penzići, čitaoci ovih stranica i svi ostali ! Prošlo je već jako puno vremena od kada nisam ništa pisala. Mogu Vam reći da mi je ta aktivnost veoma nedostajala, ali postoje neke situacije u životu kada jednostavno nešto u nama zablokira i ne možemo pronaći način da se iz toga izvučemo. Upravo to se dogodilo meni.

Imala sam vrlo teške trenutke u tom životnom razdoblju. Trebalo mi je puno vremena da se  vratim u svoj klub Belveder-Kozala svojim dragim prijateljima, koji su mi bili moralna podrška u najtežim trenucima. Zahvaljujući njima ja sam nastavila sa svojim životom  i privatno i sa svojim aktivnostima u klubu.

P3260179

Zahvaljujem se svim čitaocima ovih stranica, posebno onima koji su komentirali moje članke i tako mi davali „vjetar u leđa“ da pišem i dalje.

Nadam se da me niste zaboravili i da ćete i dalje čitati moje članke, jer se nadam da ću nastaviti pisati. Aktivnosti u našem klubu ima mnogo a i polako mi se javljaju neke nove teme koje bi bilo lijepo staviti na papir.

Još jednom hvala svima!!!

Ivanka Žunić, Belveder-Kozala

PB260009

5 Komentara + Dodajte komentar

  • Lijepo je pozitivno razmišljati jer samo tako možemo savladati životne teškoće.
    Vaš primjer mogao bi poslužiti drugim članovima klubova da se više uključe u aktivnosti pa i pisanja na na ove naše stranice.

  • Svaka čast Klubu Belveder Kozala. Evo jučer smo se vratili sa desetodnevnog boravka u Banji Vručici a organizator je bio baš vaš klub. Ljudi su zaista vrlo susretljivi i vrlo lijepo smo se osječali, a kao gosti iz Kluba Kantrida. Zato nastavite i dalje sa svim svojim aktivnostim.

  • Bravo KSO BELVEDER ,lijepi pozdrav Auzilija.

  • Bravo Ivanka! Izgleda da “vjetar u leđa” puše 200 na sat, jer niže se članak za člankom!

  • Bravo Ivanka, Ljepi pozdrav KSO Belveder

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content