Na otoku s tobom

Jul 3, 2014 od     5 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Nekada sam bila na otoku s njim. Uz muziku i ples prošle su godine mladosti.
Danas, otok je još tu, galebovi i dalje pokazuju svoju neponovljivu ljepotu a uz muziku i ples, ili na neki svoj način, zabavlja se današnja mladost.

IMG_2263

Ja sam u poznim godinama i na otoku sam s- tobom. Dragi moj. Nikada nikoga nisam toliko pazila i mazila kao tebe. Uvijek si uz mene u posebnoj košarici da se ne ozljediš. Držim te lagano na rukama, gledam te i razmišljam. Gdje da te dirnem? Kad te taknem osmjehuješ mi se sjajem ali nikada ne pogodim pravu stvar. Taknem jedno, javi se drugo. Kad najmanje želim ti zasviraš. Kako da te ugasim? Pitanje je sad.

Fotografija-0010

Kad me sestra zove ti se ne javljaš. Spavaš li? Što da radim s tobom? Ponekad me tako razljutiš da bih te najradije bacila što dalje od sebe. Ali, ne. Ne smijem. Trebaš mi. Pa razmišljam. Pismena sam, načitala sam se knjiga i knjiga. Riješavam i najteže križaljke, sudoku, ali tebe ne razumijem.

Fotografija-0008

Tko je tome kriv? Ti ili ja? Dobar si i poslušan u tuđim rukama. Što god oni požele dobiju od tebe. Samo ja ne. A moj si. Od toga ne mogu pobjeći. Samo se smij, sjaji. I sviraj ako baš hoćeš ja ću te ipak savladati – jednoga dana.
Mobitelu- ljubavi moja.

Za klub Zamet (sa otoka)
Mila B

5 Komentara + Dodajte komentar

 • ………….ha ha ha…..simpatična “ljubavna” priča……

 • odlična priča,pozdrav !!!

 • Ja bih voljela da imam nekoga tko bi mi odmrznuo piletinu i Ledo spinat dok cekam da se javi operater zasto moj telefon malo radi a onda malo ne radi a cekam pozive i nekad moram odgovoriti na poziv ako jurim van.

  I vec su svi agenti zauzeti po 55 put. Ja cekam i ne mrdam se.

 • odustala sam od cekanja za agenta da rucam, sada opet trenutno zauzeti agenti pa ding ding muzika. NECU TIPKU 1 da me nazovu natrag jer oko 15.00 imam drugog posla.

  javili su se.

 • Na prelijepom Cresu sam mislim bila 4 puta. Svaka cast na marljivom radu u Uzarskoj, Petre!!!

  Best, Rankica

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content