Na radost djece

Oct 31, 2013 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Još uvijek oblačno nebo i sitna rosulja pratila nas je do dječjeg vrtića „ Oblačić“. Tamo nam je zasjalo sunce gledajući ozarena dječja lica koja su nestrpljivo čekala da nam pokažu što su naučili sa svojim tetama. Roditelji, puni ponosa na njih i na učinjeno, što je zapravo bio razlog našeg dolaska.

Otvorenje novouređenog okoliša-dvorišta vrtića  u kojim radovima su u velikom broju sudjelovali roditelji, volonteri pa i mi iz kluba Zamet.

DSC06444

A učinjeno je mnogo. Očišćeno i orezano staro raslinje te posađeno novo iz donacije roditelja. Popravljen i prekrasno oslikan  zid koji okružuje vrtić rad studenata-volontera,  zidići na ulazu  obloženi keramičkim  pločicama i mozaikom, nabavljena višestruko korisna sparava za igranje, obojene automobilske gume u žive boje  koje daju posebnu notu veselju i dječjoj radosti. Dok čekamo početak  programa, zapazili smo  još mnogo novih detalja .

DSC06462

Okoliš uređen kako to treba biti  u korist i na zadovoljstvo djece.

Sva lica bila su nasmješena i ganuta kad su zapjevali oni najmanji sa svojom tetom, dizali ručice i cupkali nogama. Zatim malo stariji  pjevajući edukativnu pjesmicu kako smo svi jednaki, i na kraju budući prvašići koji su samo na mig svoje tete otpjevali dvije pjesmice bez grešaka.

Družili smo se uz malu zakusku , donaciju  pažljivih ugostitelja  sa zametskog područja.  Prijateljski  smo se rastali uz obećanje  da ćemo se i u buduće odazvati ovakvim akcijama i češće se družiti s najmlađima.

DSC06452

Za klub Zamet

Meri Minić

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content