Nastavak STAR programa

Jan 11, 2018 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava, Osobni dojmovi

Nakon  pauze od skoro mjesec dana ponovno smo se našli u prostorijama kluba starijih osoba Potok kako bi nastavili sa radom STAR programa.

Četvrti susret na edukaciji o spriječavanju padova smo započeli u vrlo dobrom raspoloženju. Nakon uzajamnog upućivanja novogodišnjih želja uz zvuke harmonike gospođe Ivanke iz kluba Zamet zapjevali smo svi skupa nekoliko pjesama.

Nakon što smo popričali o tome  kako smo proveli mjesec prosinac, prešli smo na dogovor o zadacima u siječnju ove godine.

Kao i obično profesor Ramovš nam se obratio sa nekoliko riječi da nas upozna kako će izgledati „drugo polugodište„ naših susreta.

Klubovi Potok, Zamet, Bulevard i Vežica su oformili grupe za edukaciju članova  a naš klub je imao u prosincu jako mnogo događanja pa ćeno dovršiti započetu organizaciju oko  formiranja grupa  u ovom mjesecu.

Nakon dogovaranja kako će izgledati ti naši edukacijski susreti u našim klubovima napravili smo jednu „generalnu probu“.  Voditelji su bile gospođe Meri i Ivanka iz kluba Zamet  a grupa se sastojala od  četiri članice. Na toj probi odrađen je kompletan susret od vježbi ravnoteže , iznošanja osobnih iskustava i čitanja  iz materijala koje na tečaju dobijemo. Sve skupa je trajalo oko pola sata.

Na kraju  smo dobili materijal za peti susret koji će se održati 22. siječnja.  Još smo malo zapjevali i u dobrom raspoloženju se razišli.

 

Ivanka Žunić   KSO  Belveder-Kozala

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content