Natjecanje “naj-online penzići” i na Belvederu

Feb 4, 2013 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

Pozivamo sve zainteresirane umirovljenike i starije osobe s područja Kluba „Belveder-Kozala“ da sudjeluju u natjecanju „naj-on line penzici“.

tipkovnica

U Klubu starijih osoba Doma Kantrida „Belveder-Kozala“, u petak 1. veljače održan je dogovor za sudjelovanje u natjecanju „naj-on line penzici“.

Sigurno ste već  čitali u tisku, na stranicama penzića Rijeke ili ste pak čuli od nas, da se od 1. veljače pa naredna tri mjeseca odvija natjecanje klubova starijih osoba i klubova umirovljenika pod gornjim naslovom. Naši „informatičari“ koji su prošli edukaciju u projektu Grada Rijeke EGOV4U ili su educirani nekim drugim programom dobro bi nam došli u ovom natjecanju.

Svrha je potaknuti osobe starije živote dobi da prate događanja u klubu i oko sebe u svojoj životnoj okolini i da svoja zapažanja prenesu elektroničkim putem svima ostalima. Cilj našeg Kluba je da budemo među boljima. To naravno ne može ostvariti nitko sam, već je potrebna vaša suradnja. U tu svrhu održali smo radni dogovor u Klubu i odredili gospođe Ivanku Žunić, Enzu Matijević i Romanu Brnada da vam u tome pomognu. Naša mail adresa na koju se možete obratiti i slati svoje prilog je: penzici.belveder@gmail.com. U tome vam mogu pomoći i vaša djeca i unuci, a nećemo se ljutiti ako nam uz to pošaljete i neku interesantnu fotografiju.

Osim toga, posjetite i našu strancu da se informirate o događanjima u klubu.

Nadamo se vašem učešću i komentarima na već objavljene vijesti iz Kluba.

4 Komentara + Dodajte komentar

  • Krenule su ideje,prijedlozi…Aktivnost je počela.Molila bih uredništvo da ispravi ime moje malenkosti.Hvala!

    Enza Matijević

    • riješeno :)

  • dobre ideje, i predlozi.. u aktivnost..

    • Draga Zara,čekamo i tvoje priče!Pozdrav!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content