Ne igrajte na Engleze!

Nov 7, 2016 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

U Domu kulture na Čavlima  nastavljaju se “Večeri smijeha i zabave”.

Program pod nazivom “Večeri smijeha i zabave“ u Domu kulture Čavle nastavio se i ove jeseni. Nakon prošlogodišnjeg izvanrednog odaziva publike Općina Čavle i  Turistička zajednica Općine Čavle  mogu se pohvaliti da su etablirali novu kulturološku destinaciju namijenjenu svim ljubiteljima malih scena. Kvalitetan kontinuirani  odmak u jesenjoj ponudi Doma kulture Čavle zasigurno će razveseliti sve ljubitelje gostujućih teatara  kako na Grobnišćini tako i na širem riječkom području.

Organizator je ove godine odabrao četiri višestruko nagrađivane HIT predstave, a izvrsni glumci uz vrhunsku produkciju obećavaju i smijeh do suza…ukratko vrlo pozitivna energija za svaku dušu…

Nakon izvrsno prihvaćenih i posjećenih predstava „Na komadiću Europe“,  stand-up komedija Željka Pervana i  „Međuigre 0-24“ , Zijaha A. Sokolović u studenom na Čavle stiže još jedna uspješnica Satiričkog kazališta Kerempuh, i to predstava

“Ne igraj na Engleze!” koja će se odigrati u Domu kulture Čavle, 18.11.2016., u 20:00 sati.

U predstavi igraju neki od ponajboljih glumaca hrvatskog glumišta: Tarik Filipović, Hrvoje Kerekeš i Borko Perić

Cijena ulaznice: 70,00 kn u pretprodaji / 80,00 kn tri dana prije predstave

 

Više o predstavama možete pročitati ovdje.

Karte se mogu nabaviti u sustavu Mojekarte.hr  i  TZO Čavle .

 Članovima Matice umirovljenika grada Rijeke odobren je poseban popust pa tako ulaznice koštaju 55,00 kn, a možete ih nabaviti svaki radni dan na šalteru Matice u Kružnoj 5 od 8,00-11,00.

ne-igraj-na-engleze
Pozivamo vas da ne propustite ovu priliku za puno veselja, a malo novaca!
One kojima prijevoz predstavlja problem obavještavamo da predstave traju manje od 2 sata, a posljednji autobus Autotroleja s Čavli kreće u 22:00 sata (autobusna stanica se nalazi ispred Doma kulture).

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content