Nedovršena šetnica u ulici Škurinjskih žrtava uz drvored

Apr 11, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Na Škurinjama u Rijeci ima krasan drvored ispod zgrada parnih brojeva ulice Škurinjskih Žrtava gdje je potrebno dovršiti započetu gradnju šetnice no nikako da se dovrši. Inicijativa za izgradnju iste stigla je upravo od kluba umirovljenika i starijih osoba Škurinje. 2011. je godine izgrađena samo polovica dok druga polovica već drugu godinu stoji ne dovršena, a starci i majke sa malom djecom nemaju kuda šetati, jer je cijeli nogostup parnih brojeva zakrčen parkiranim automobilima, a druga strana je obilježena parkirnim mjestima što znači da mogu koristiti samo vozni kolnik, a to je opasno zbog vozila koja prometuju tim kolnikom.

DSC04367

No nada umire posljednja, pa se i mi nadamo da će starije osobe i majke sa malom dječicom konačno dobiti svoje skrovito mjesto za šetnju bez smetnje auta uz prekrasan drvored.

DSC04373

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Želim vam da se što prije završi ova šetnica!

  • Stanujem u ulici tik ispod opisane šetnice (Budicinova) i često se pitam čemu ona (onako nedovršena) služi? Sada znam da je namijenjena šetačima, ali nažalost malo tko se njom zasada šeta…Morat ću ovih dana da je “isprobam” i zahvaljujem na informaciji uz želju da se šetnica dovrši i da oživi šetačima!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content