Obilazak groblja Trsat

May 21, 2015 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava, Učenje za 3. dob

U sklopu programa “Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli” ovaj mjesec za Vas organiziramo obilazak groblja Trsat uz stručno vodstvo.

Posjet će se održati u ponedjeljak, 25. svibnja 2015. godine, s početkom u 18:00 sati. Stručno vodstvo pri obilasku održat će svima nam znana mr.sc. Daina Glavočić, muzejska savjetnica, dobitnica nagrade Hrvatskog muzejskog društva za životno djelo u muzejskoj struci i zasigurno jedna od najstručnijih osoba za područje umjetničke i kulturne baštine grada Rijeke.

Okupljanje građana bit će u ponedjeljak u 17:45 ispred glavnog ulaza na trsatsko groblje (u Ulici Slavka Krautzeka). Za one koji dolaze autobusom iz smjera grada, moraju potražiti autobus linije 2 te sići na prvoj stanici nakon okretišta “dvojke” (koje je kod Dvorane Mladosti).

Groblje_Trsat_obitelj_Ruzic

Obilazak groblja Trsat organiziramo povodom 110. godišnjice njegovog postojanja, a uz vodstvo profesorice Glavočić sigurni smo da ćemo svi zajedno naučiti i otkriti mnoge umjetničke i kulturne tajne i posebnosti ovog riječkog groblja.

Za sudjelovanje u obilasku nije potrebna posebna najava ili potvrda dolaska. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:
Diana Predrag, diana.predrag@ctk-rijeka.hr, mob. 091/532-7539
Nada Turk, nadaturk55@gmail.com, mob. 091/763-4517
Branka Turčić, brankaturcic@yahoo.com, mob. 091/788-2493

Veselimo se našem novom druženju!

Groblje_Trsat_3

Slike objavljene u tekstu su preuzete sa stranice: http://www.lokalpatrioti-rijeka.com/

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content