Oči širom otvorene

Apr 30, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Iz Kluba Zamet osvrnuli su se na tromjesečno natjecanje klubova umirovljenika u pisanju za našu, vašu i njihovu internet stranicu. Što reći, sada, na kraju? Da nije uvijek dobro držati oči, uši i usta zatvorene. U ova tri mjeseca mi smo radili upravo obrnuto i zato smo mogli ovu aktivnost privesti kraju na svoje zadovoljstvo.

Iako skeptična u početku, nisam vjerovala da ću ja, da ćemo mi moći, znati i imati što pisati za tako dugo razdoblje. Pokazalo se, međutim, da su nam se moždane vijuge toliko razvile da ćemo nastaviti s pisanjem, jer tek sada znamo kako.

DSC06033

Bilo je u ovom razdoblju ljutnje i smijeha, negodovanja i pohvala. Razumljivo. Ipak, pružila nam se prilika povratka u školske dane, lijepim riječima i pronađnom ključiću škrinjice naših sjećanja. Tako su nastale neke lijepe i osjećajne priče, upoznali smo osobe pune duha, mašte i humanosti. Opravdali smo povjerenje začetnika ideje.

Sve pohvale njemu i djelatnicima Matice umirovljenika koji su puni strpljenja upozoravali na naše propuste i objavljivali članke. Mislim da ćemo sada bez obaveze pisati još više i ljepše.

Pozdrav uredništvu „Penzići Rijeka“.

DSC06035

Meri Minić

2 Komentara + Dodajte komentar

  • ………sve pohvale Klubu Zamet na lijepim pričama!!!!!!!!!

  • Ja bih zahvalila svima koji sudjeluju na ovom portalu , jer sve su priče veoma zanimljive !

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content