Održana Skupština Kluba umirovljenika i starijih osoba Škurinje

Apr 16, 2012 od     Nema komentara    Objavljeno u: Socijalno-pravna zaštita

Dana 11. travnja 2012. godine u klupskim je prostorijama održana Izborna skupština Kluba Škurinje. Za Skupštinu su, prema prijedlogu Izvršnog odbora, predložena radna tijela:  Predsjedništvo – Andrija Tkalčević, predsjednik, Marija Sokolov i Radovan Višnjić, članovi;  Verifikacijska komisija – Antonija Žic, predsjednica, Mileva Jovanović i Ljiljana Linić, članice; zapisničar Milan Kalinić te ovjerovitelji zapisnika Đuro Dešić i Ante Matešić. Svi su prijedlozi jednoglasno prihvaćeni.

Verifikacijska komisija ustanovila je da je od 39 članova Skupštine prisutna natpolovična većina pa su sve odluke pravovaljane ako ih izglasa natpolovična većina prisutnih članova. Podnesena su sva izvješća: izvješće o radu predsjednika, izvješće Izvršnog i Nadzornog odbora, blagajničko izvješće i izvješće o fondu za posjet bolesnima te program rada za 2012. godinu. Nakon rasprave, izvješća i program rada jednoglasno su prihvaćeni.

Staro je vodstvo razriješeno dužnosti i predloženo je novo. Za predsjednika je na Skupštini predložen i ponovno izabran Andrija Tkalčević, za tajnika je izabran Ivan Miočić, a za blagajnicu Marija Sokolov. Sve troje su ujedno članovi Izvršnog odbora, u koji su još izabrani Emin Čajlak, Đuro Dešić, Milan Čačić i Ante Matešić. U Nadzorni odbor izabrani su Esad Sivro, Ivan Buljan i Mileva Jovanović, a zamjenici su Dragica M. Višnjić, Darko Miočić i Štefanija Bajt.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content