Olimpijada Opatija

May 20, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

U petak 16.5.2014 održana je u Opatiji 9. Olimpijada umirovljenika.
Susret je upriličen u Sportskoj dvorani“Marino Cvetković“. Kao i svake godine, naša mala ekipa kluba starijih osoba Zamet, skromna i tiha u bijelim majicama i žutim kapama, našla se u Opatiji sa ostalih 300 umirovljenika iz Opatije i okolice.

DSC06638

Sudjelovalo je 13 udruga umirovljenika i 3 Doma za starije i nemoćne osobe. Bili smo prijavljeni za bacanje koluta, pikado, i na sportskom poligonu. Nakon svečanog otvaranja, krenuli smo svi na prvo natjecanje-bacanje koluta. Ne nadajući se nekom rezultatu ugodno smo bili iznenađeni i radosni što je naš član Momčilo Stojković nabacio sve kolute u sredinu i osvojio najveći mogući broj bodova. Posebno smo bili ponosni kad smo na proglašenju pobjednika dobili zlatnu medalju i priznanje klubu Zamet za učestvovanje.

DSC06645

U ostalim disciplinama nismo bili najbolji ali smo za nas imali zadovoljavajuće rezultate. Tijekom cijelog programa potpuno smo uživali sa svim učesnicima u sportu, rekreaciji i druženju. Sve igre održavale su se u i izvan sportske dvorane, kao i posluženi ručak. Dopala nam se cijela organizacija aktivnosti i znamo da nećemo izostati ni slijedeće godine.

DSC06640

Za klub Zamet
Eda R.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content