Oproštaj s Velim Lošinjem

Sep 29, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja, Osobni dojmovi

Veli Lošinj je naselje u sastavu grada Mali Lošinj i, nakon toga grada, drugo je po veličini mjesto na Lošinju.

I tako svemu dođe kraj! Međutim taj kraj treba i primjereno obilježiti a za to smo uvijek složni i spremni.

Za  oproštajnu večer nas je opet kao i ranijih godina obradovao bend  na čelu sa vođom Ljubišom. S njima se već znamo sedam ili osam godina i uvijek nam ponavljaju da će nam rado posvetiti jednu večer jer smo vrlo veseli i neuništivi. Ali „to nije sve“ bilo je tu još jedno lijepo iznenađenje a to je ženska klapa „Augusta“ iz Malog Lošinja sastavljena od osam simpatičnih žena. Klapa je jako lijepo pjevala a repertoar se sastojao od  tako lijepih pjesama posvećenih otoku  kao i  od nama poznatih pjesama. Sa članicama klape smo se odmah bližile iako smo se prvi puta vidjele. Plesale smo, pjevale, smijale se i dogovorile ako budemo svi živi i zdravi, dogodine ćemo to ponoviti.

Naš Ljubiša, koji nas sa svojim bendom prati već toliko godina,  jednostavno je izrazio svoje oduševljenje, jer bez obzira na godine koje prolaze mi smo uvijek tako vragolaste, pune energije, pjevamo i plešemo. Ni ove godine kao i ranijih  večer ne može završiti a da se ne svira i pleše za našu dragu Nadu „Il ballo del qua, qua, qua „.

Sve što je lijepo brzo prođe, tako smo se u neko doba morali oprostiti ali se obostrano nadamo da tome nije došao kraj, jer dogodine ćemo se opet vidjeti, opet ćemo se radovati, opet ćemo pjevati i plesati.

U našoj dobi trebamo cijeniti sve što nam život pruža i moramo biti zahvalni da to možemo i doživjeti. Svi više-manje živimo skromno ali to ne znači da nam život treba biti osiromašen. Ne, mi imamo toliko poleta, snage i volje da u svakom danu  pronađemo nešto lijepo i sadržajno i da se tome radujemo.

Annamaria  ,  KSO Belveder-Kozala

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content