Osobine ličnosti, zdravstvena ponašanja i kronične bolesti

Nov 18, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Prijavite se za sudjelovanje u izradi diplomskog rada studentice psihologije ispunjavanjem upitnika. Katja Bilić, studentica završne godine studija psihologije na Filozofskom fakultetu u Rijeci zamolila je Maticu umirovljenika grada Rijeke za pomoć.

Počela je izradu diplomskog rada s temom “Osobine ličnosti, zdravstvena ponašanja i kronične bolesti”. Radi se o korelacijskom istraživanju i ispitanici koji sudjeluju moraju ispuniti nekoliko upitnika u trajanju od 30-ak minuta. Poželjno je da ispitanici budu stariji od 40 godina, kako bi efekti uopće bili vidljivi.

mozak

Da bi prikupila potreban broj ispitanika, potrebna joj je naša i vaša pomoć. Pozivamo vas da se odazovete se na ovo kratko ispitivanje u ponedjeljak, 24.11.2014. u 12:00 ili 13:00 sati.

Kako bi se prijavili za sudjelovanje, javite nam se putem e-maila na udruga_umirovljenika@ri.t-com.hr i napišite nam svoje ime i prezime, broj telefona i termin u kojem želite doći (u 12:00 ili 13:00 sati). Naravno, možete se prijaviti i putem telefona na 212-109. Prijave primamo do petka, 21.11.2014. u 12:00 sati.

Ovdje možete vidjeti dokaz o potpori Filozofskog fakulteta, Odsjeka za psihologiju, ovom istraživanju.

Unaprijed vam se zahvaljujemo u ime studentice i fakulteta.

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content