Otvoren Klub umirovljenika Sv. Nikola – Turnić

May 8, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Socijalno-pravna zaštita

U petak, 5.5.2017. otvoren je deseti klub umirovljenika u sklopu Matice umirovljenika grada Rijeke. 

Na prigodnoj svečanosti na adresi Franje Čandeka 36 okupio se lijepi broj umirovljenika s područja Turnića. U ime Matice prisutne je pozdravio predsjednik Aldo Soldatich, kao i budući predsjednik kluba Željko Vizintin. Grad Rijeku, koji je sa 130.000 kuna pomogao otvaranje ovog kluba, predstavljali su gradonačelnik Vojko Obersnel i pročelnica Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb Karla Mušković. Budućim članovima Kluba Turnić zaželjeli su uspješan rad uz nadu da će biti aktivni u svom novom klubu.

U tjednima koji dolaze očekuje se sazivanje osnivačke skupštine kluba na kojoj će biti izabrano rukovodstvo i koja će označiti pravi početak rada kluba sa svim aktivnostima i redovnim radnim vremenom. Do tada, pozivamo sve zainteresirane umirovljenike s područja Turnića da se jave u MO Turnić ili MO Sv. Nikola, kako bi iskazali interes za pristupanjem u članstvo kluba.

Kao i svi drugi klubovi umirovljenika, Klub Turnić će biti otvoren 4 sata svakog radnog dana. U njemu ćete moći provoditi slobodno vrijeme, družiti se, pročitati dnevni tisak ili sudjelovati u nekoj od brojnih aktivnosti Kluba ili Matice. Nadamo se da će penzići koji gravitiraju Turniću biti aktivni u klubu i iskoristiti mogućnosti Kluba.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content