Po jutru se dan poznaje

Apr 29, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

“Po jutru se dan poznaje” poznata je narodna poslovica koja se i u radu Kluba starijih osoba „Belveder-Kozala“ može u svakom pogledu primijeniti. Puno je već stranica ispisano o aktivnostima u našem klubu . U ovom  članku nemam namjeru pisati o događanjima već o našim dragim kolegicama gospođi Romani Brnada i gospođi Gordani Pahlić. Gospođa Romana Brnada, predsjednica kluba i gospođa Gordana Pahlić, tajnica kluba  osobe  su bez kojih bi naši članovi bili prikraćeni za mnoga događanja u našem klubu.

P7120015

One su pokretači svih aktivnosti, organiziraju izlete, druženja, natjecanja, rođendanske čestitke i proslave, predavanja, posjete  članovima  koji, radi visoke životne dobi ili bolesti više ne dolaze u klub,  koordiniraju rad kluba sa Domom za starije i nemoćne osobe PGŽ Kantrida, brinu se da članovi budu na vrijeme i o svemu obaviješteni, a da ne spominjem obimnu administraciju kluba. Uglavnom o svemu vode brigu.

P4250441

Mnogo svog slobodnog vremena posvećuju radu u klubu. Na licima naših voditeljica kluba nikad nema ljutnje, ni umora već je svakom namjenjen osmijeh i lijepa riječ. Rezultati njihovog predanog rada su vidljivi na svim poljima, a svaki dobar rezultat čovjeka ispunjava zadovoljstvom i daje mu poleta za daljnji rad.  Tako su i naše predsjednica i tajnica pune ideja za buduće aktivnosti. U tome imaju punu podršku ekipe oko sebe, tako da će se te ideje i ostvariti.

P4250443

Život kluba dugujemo  gospođi Romani i gospođi Gordani. Želimo im da i dalje sa puno uspjeha vode naš klub na  opće zadovoljstvo svih članova.

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Po jutru se dan poznaje ,a po gospođama Romani i Gordani : KSO Belveder.Kozala !

  • Pridružujem se pohvalama i čestitkama!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content