Podjela diploma volontera

Jun 26, 2018 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Evo došao je 18. lipanj 2018. godine , dan kada je završio ciklus koji je započeo u našem klubu Belveder-Kozala  21.rujna 2017. godine predavanjem  o projektu Interreg Hrvatska-Slovenija 2014-2018  STAR –starost bez granica.

Predavanja, koja su ustvari bili vrlo korisni razgovori između polaznika tečaja uz stalno učešće profesora Jože Ramovša, naših dobrih duhova gospođe Marlen i gospođe Sanje iz Doma Kantrida, a povremeno i gospođice Marte Ramovš odvijali su se redovito u prostorijama Kluba Potok.

Kako smo se pored edukativnog programa i lijepo družili dogovorili smo se da posljednji  susret  i podjelu diploma upriličimo u našem klubu.

Tako smo se ovog ponedjeljka našli svi polaznici tečaja u našem klubu Belveder-Kozala.

Nakon što smo proveli profesora Ramovša i gospođicu Martu kroz prostorije našeg kluba i upoznali ih  ukratko sa našim aktivnostima  prešli smo na „službeni“ dio.  Voditeljice grupa pročitale u svoje diplomske radove uz  obavezan kratki razgovor poslije svakog čitanja.

Nakon toga je profesor Ramovš svakoj polaznici tečaja uručio diplomu uz čestitanje.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim polaznicama na lijepom druženju, bogatstvu iskustava koje smo razmjenili, gospođama Marlen i Sanji, gospođici Marti a posebno vrlo simpatičnom i velikom u svojoj jednostavnosti,  profesoru Ramovšu.

Malo smo se počastili, poslikali i na kraju smo  uz zvuke harmonike naše kolegice iz kluba Zamet gospođe Ivanke, s jednom pjesmom o  našem lijepom gradu i jednom slovenskom pjesmom završili naše današnje druženje uz obećanje da ćemo na jesen nastaviti sa aktivnostima.

Ivanka Žunić, KSO Belveder-Kozala

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Odlično iskustvo,pratila sam predavanja sa zadovoljstvom i naučila nešto više
    hvala!!!
    Auzilija Maligec
    KSO POTOK

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content