Podjela pohvalnica polaznicima tečaja stranih jezika u Matici

Jun 5, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

U suradnji Filozofskog fakulteta u Rijeci i Matice umirovljenika u Rijeci, četvrtu godinu zaredom se provode tečajevi stranih jezika u Matici.
U prostorijama Matice umirovljenika Primorsko-goranske županije u Zagrebačkoj 5b, u srijedu, 4.6.2014., održana je podjela pohvalnica svim penzićima koji su završili tečaj u školskoj godini 2013/2014. Pohvalnice polaznicima i male poklone volonterima podijelio je predsjednik Matice Aldo Soldatich, a nakon službenog dijela, uz domjenak svi sudionici tečaja su proveli ugodno vrijeme u druženju.

003

Ove godine su polaznici bili jako marljivi pa je u tečaju sudjelovalo preko 150 umirovljenika, u osam grupa engleskog jezika, tri grupe njemačkog jezika i dvije grupe talijanskog jezika.

Sve i svašta 167

Predavači su i ove godine bili studenti Filozofskog fakulteta u Rijeci, njih čak 14-ero, uz jednu umirovljenu profesoricu engleskog jezika, članicu Matice. I ovoga puta se pokazalo da spoj mladih i penzića može biti dobitna kombinacija jer su u anketi polaznici izrazili visoko zadovoljstvo gotovo svim aspektima tečaja. Zapravo, najveća primjedba je što je tečaj ograničen na jedan sat tjedno, a učenici željni znanja htjeli bi više.

005

Matica se i ovom prilikom zahvaljuje svim sudionicima u ovom važnom projektu koji su pomogli njegovo odvijanje. Pokušat ćemo sugestije polaznika i studenata iskoristiti kako bi sljedeće školske godine unaprijedili tečaj i stranim jezicima podučili novu generaciju polaznika.

Sve i svašta 174

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content