Posjet Novom listu

Oct 20, 2015 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Pozivamo va na sudjelovanje u ovomjesečnoj aktivnosti programa Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli, u sklopu koje ćemo posjetiti novinsku kuću Novi list.

Riječke dnevne novine Novi list jedan su od simbola našega grada. Novine je utemeljio Frano Supilo 2. siječnja 1900. godine, a kroz svoje djelovanje informirale su generacije i generacije građana Rijeke o događajima u gradu, zemlji i svijetu te i danas predstavljaju nezaobilazni dio naše svakodnevnice, u kući, na kavi i na poslu. S obzirom na navedeno, krajnje je vrijeme da naša grupa rijekoljubaca posjeti i pobliže upozna ovu riječku instituciju!

Obilazak novinske kuće Novi list održat će se u srijedu, 21. listopada 2015. godine, s početkom u 10:00 sati, a u sklopu vođenog obilaska upoznat ćemo se s tehnološkim procesima, ali i ljudima zahvaljujući kojima Novi list svakodnevno dolazi na kioske.

Okupljanje građana bit će ispred zgrade Novoga lista u 9:45 sati, a veličina grupe je ograničena na 30 osoba, zbog čega molimo sve zainteresirane građane da nam potvrde svoj dolazak na mail diana.predrag@ctk-rijeka.hr

CTK logo

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:

Diana Predrag, diana.predrag@ctk-rijeka.hr, mob. 091/532-7539

Nada Turk, nadaturk55@gmail.com; nadaturk55@gmail.com, mob. 091/763-4517

Branka Turčić, brankaturcic@yahoo.com, mob. 091/788-2493

Veselimo se druženju u srijedu!

Vaš CTK Rijeka

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Zakasnila sma s obilaskom Novog Lista. Dali ce biti opet novi obilazak?
    Hvala

    • Sugeriramo da to pitanje postavite organizatorima iz Centra tehničke kulture. Naš je dojam da nije bio običaj ponavljati iste lokacije u dosadašnjem odvijanju programa.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content