Predavanje na temu fitoterapija i prehrana u trećoj dobi

U četvrtak, 26.11. smo u našem klubu Belveder-Kozala proveli jedno veoma ugodno poslijepodne. 

Sa našim terapeutom, gospodinom Goranom Smirčićem smo dogovorili predavanje na temu „Fitoterapija i prehrana u trećoj dobi“. Pozvali smo sve zainteresirane članove našega kluba da dođu i da prisustvuju jednom zaista lijepom i interesantnom druženju.

Naša sala je bila puna i skoro se tražila stolica više. Interes je stvarno bio velik.

Slušati našega Gorana je lijepo, jer on na pristupačan i razumljiv način zna prenijeti materiju svoga predavanja i pobuditi interes publike.

Čime se hranimo, koliko hrane i kako hranu unosimo u naš organizam i koje sve opasnosti vrebaju kod izbora i trošenja namirnica je veoma važan faktor u našem životu a pogotovo u našim godinama. Opasnost od pretilosti i ne kretanja dovodi u naše živote mnogo loših stvari koje se tiču našega zdravlja. Goran nam je sve to strpljivo i razumljivo objašnjavao. Na mnogobrojna pitanja slušateljstva je detaljno odgovarao. Pitanja je bilo mnogo, iznosili smo vlastita iskustva i mnogo nas je stvari zanimalo na što je Goran rado i sa strpljenjem odgovarao. Vrijeme je brzo prošlo i nismo ni primjetili da smo se družili oko sat i pol.

Zahvalni i zadovoljni smo se nakon predavanja oprostili i dogovorili da ćemo se jednom slijedećom prilikom opet naći sa nekom novom temom, a Goran je obećao da će se rado odazvati našem slijedećem pozivu.

Annamaria,  KSO  Belveder-Kozala

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content