Predavanje o aromaterapiji u KSO Belveder-Kozala

Apr 19, 2013 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

U četvrtak, dana 18. travnja 2013.godine u prostorijama Kluba starijih osoba „Belveder-Kozala“ održano je predavanje pod naslovom „Aromaterapija u svakodnevnoj upotrebi“. U našem klubu često se organiziraju edukativna predavanja koje posjećuje veliki broj članova  jer su teme vrlo interesantne.

Predavanje je održao gospodin Goran Smirčić, aromaterapeut. Inače, gospodin Goran je naš redoviti gost u klubu u svojstvu masera.Ne pruža samo usluge masaže već nam je i psihoterapeut. Ima puno razumijevanja za nas starije osobe,  daje nam razne savjete , i uvijek je spreman za razgovor.  Sluša nas i onda kad neke teme ponavljamo.

P4180384

Predavanje je podijeljeno u nekoliko tema. Prvi dio odnosio se na dobivanje i vrste eteričnih ulja, drugi dio na prepoznavanje kvalitete i efikasnosti istih, a treći dio je bila prezentacija najčešće korištenih eteričnih ulja u svakodnevnom životu: lavanda, lavandin, ružmarin, čajevac, metvica, eukaliptus i limun.

P4180385

Nakon vrlo interesantnog predavanja, prisutni su postavljali razna pitanja iz korištenja aromaterapije u svakodnevnom životu, a Goran je na njih odgovarao na vrlo jednostavan i razumljiv način.

P4180383

3 Komentara + Dodajte komentar

  • Hvala gospodinu Goranu na lijepom i korisnom predavanju !

  • Joj, Cure sto ste vrijedne….-a ja nikako od virusa i Herpies da se oporavimm.Hvala vama, ovake vrijedne pa da mogu i ja doznat nesto od gospodina Goranu- Ljep Pozdrav Zara

    • Zara, hvala na pozdravima i brzo ozdravi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content