Predavanje o aromaterapiji

Mar 21, 2016 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

Pozivamo vas na posljednje predavanje u ciklusu kratkih besplatnih predavanja Sveučilišta za 3. dob.

Na rasporedu je u srijedu, 23. ožujka u 17:00 sati (Filozofski fakultet, prostorija 104 – 1.kat, kampus na Trsatu). Doktorica Nina Bašić Marković održat će predavanje o aromaterapiji.

Aromaterapija je grana komplementarne medicine koja pojedincu pristupa sagledavajući ga u potpunosti, a ne samo u kontekstu jednog simptoma ili  bolesti. Pritom se koriste čista prirodna eterična ulja koja osim djelovanja na fizičkom nivou istovremeno djeluju i na psihu. U predavanju će biti prikazano djelovanje aromaterapije na razne organske sustave te jednostavna promjena eteričnih ulja i njihovih pripravaka u svakodnevnom životu osobe starije životne dobi.

Dođite na predavanje i saznajte kako si pomoći kod povišenog krvnog tlaka ili kako uz pomoć aromaterapije spriječiti prehlade.

Po završetku ovog besplatnog ciklusa predavanja, u tjednu nakon blagdana, uslijedit će upisi u proljetni ciklus! Starijima od 55 godina ponudit će se Tečaj slikarstva te 2 ciklusa predavanja – Povijest umjetnosti i Psihologija. Obavijest o upisima i programima šaljemo uskoro.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content