Predavanje o groblju Kozala

Mar 17, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

Ciklus kratkih besplatnih predavanja zatvaramo još jednim predavanjem mr. sc. Daine Glavočić. Sljedeću srijedu, 22. ožujka, u 17:00 sati, održat će predavanje o groblju Kozala. 

Više o predavanju:

Komunalno monumentalno groblje Kozala zaštićeni je spomenik kulture grada Rijeke. Na predavanju će slikom i riječju biti prikazani najkvalitetniji spomenici Kozale renomiranih autora i vlasnika. Obilazak zapadnog dijela (Židovsko groblje i Rotondo dei granatieri) predviđen je u sklopu EU tjedna upoznavanja groblja (EWDC-European Week of Discovery Cemeteries) 29.5. i 1.6.2017.

Sljedeće srijede započinju i upisi u proljetni ciklus predavanja i radionica. Moguće je upisati ciklus predavanja o arheološkoj baštini “Skriveni Jadran”, ciklus predavanja iz psihologije “Emocije – zašto postoje” i što ako ih skrivamo te “Radionicu kiparstva – skulptura malog formata” (ograničen broj do 12 osoba!).

Rasporedi i detaljnije informacije dostupni su na našim mrežnim stranicama (SLIJEDITE OVU POVEZNICU).

Za upise, zainteresirani nam se dakle mogu javiti putem e-maila ili telefona (u razdoblju od 14-16 sati) u vrijeme trajanja upisa od srijede 22. do petka 24. ožujka.

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe.

 

Treća životna dob: vrijeme da čovjek konačno bude slobodan od obaveza i posveti se svojim talentima, željama i interesima.

 

Hvala i srdačno,

Jana Ažić 

Sveučilište u Rijeci
Sveučilište za 3. dob
Tel: 051-584-861
e-mail: 3dob@uniri.hr
Pratite nas na mrežnoj stranici.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content