Prijave za tečajeve stranih jezika

Sep 12, 2012 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

Treću godinu zaredom Matica umirovljenika grada Rijeke, u suradnji s Filozofskim fakultetom u Rijeci, organizira tečajeve stranih jezika za svoje članove.

Edukacije se održavaju na adresi Verdieva 11, u centru grada. U protekle dvije godine članovi su sudjelovali u edukacijama iz engleskog i njemačkog jezika. Nakon ukupno četiri grupe polaznika prije dvije godine, prošle godine se broj grupa udvostručio pa su se edukacije odvijale u osam grupa, na nekoliko razina znanja.

Edukacije je bilo moguće ostvariti uz volonterski angažman studenata anglistike i germanistike sa Filozofskog fakulteta u Rijeci. Nakon četiri volontera koji su započeli s edukacijama prije dvije godine, u prošlog godini umirovljenicima je pomagalo 13 volontera.

Za ovogodišnje edukacije prijaviti se mogu svi članovi Matice tako da ispune prijavni obrazac u Kružnoj 5, radnim danom od 8 do 11 sati. Prijave su moguće do kraja rujna.

U prvoj polovici listopada svi prijavljeni dobrodošli su na testiranje kojim će se utvrditi njihova razina znanja i  bit će raspoređeni u grupe polaznika koje će odgovarati nihovom predznanju. Molimo sve prijavljene da informacije o testiranju poslušaju u emisiji “Zlatne godine” koja se nedjeljom u 9:00 sati emitira na Radio Rijeci, ili da ih potraže na oglasnim pločama u Matici.

Očekivani početak edukacija je krajem listopada ili početkom studenog. Raspored održavanja edukacija i raspored po grupama, bit će izvješen na oglasnim pločama u Matici umirovljenika grada Rijeke.

Kako bi se pokrili troškovi materijala koji članovi koriste tijekom edukacije koja traje do lipnja 2013. godine, prije početka svaki član će biti dužan uplatiti 100 kuna.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content