Pripreme za maškare u Klubu Belveder-Kozala

Jan 16, 2013 od     6 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Vrijeme je karnevalskih događanja. Ove godine je kratko vrijeme do pepelnice, ali su zato aktivnosti vrlo ubrzane. Klub Belveder već tradicionalno organizira i  sudjeluje na mnogim  karnevalskim događanjima. Prvo “Druženje pod maskama” biti će 24. siječnja u 16:30 sati u Klubu starijih osoba na Belvederu. Zabavljat ćemo se uz živu glazbu i nadamo se da će biti veselo kao i svaki put.
Nakon toga, 27. siječnja, odazvali smo se pozivu TZ Crikvenica da se pridružimo karnevalskoj povorci kroz grad. Zatim, 30. siječnja  idemo u Dom za starije i nemoćne PGŽ Kantrida. Ovom događanju biti će nazočno 50-ak članova i članica.

šivanje za maškare na Belvederu  šivanje za maškare
Da bi  predstavljanje našeg Kluba bilo što kvalitetnije, članice kreativne radionice Kluba “Belveder-Kozala” dale su se na posao te izrađuju kostime za karnevalska događanja. Kao što se na priloženim fotografijama vidi pred nama je bilo vrlo mnogo posla, ali uz dobru volju i druženje kroz rad sve će biti gotovo na vrijeme.
Pozivamo sve one koji pogledaju naše priloge na ovoj stranici da nam se pridruže!

6 Komentara + Dodajte komentar

  • Mene interesira dali su te aktivnosti samo za clanove Kluba “Belveder-Kozala” ili se mogu pridruziti u radu i druzenju i drugi clanovi na pr, “Centra”. Hvala M.Panic

    • Kao što vidite u članku, svi su pozvani! Potražite na stranici podatke o Klubu Belveder-Kozala i pitajte ih sve što vas zanima.

  • Kapa dolje!Bravo!

  • Osim tečaja informatika nisam upoznat sa tečajem krojenja i šivanja u našem klubu Bravo

    • Kad se naše ruke slože,sve se može.sve se može…

  • vrijedne cure, pa zo se radi, to se kreira….

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content