Projekt „Učim. Hodam. Osjećam.“ – Predavanja i radionice emocionalne podrške

Dec 5, 2022 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Projekt „Učim. Hodam. Osjećam.“ Osnaženje kapaciteta i povećanje kvalitete usluga.

Matica umirovljenika grada Rijeke zajedno sa svojim partnerima, Maticom umirovljenika Hrvatske i Klubom športske rekreacije Gorovo, u sklopu projekta „Učim. Hodam. Osjećam.“ (UP.04.2.1.11.0094) provodi aktivnost predavanja i radionice emocionalne podrške. Ukupna vrijednost projekta iznosi 338.008,45 kn, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i državni proračun Republike Hrvatske.

Završen je  1. ciklus predavanja i radionica s ciljem osiguravanja pravovremene informacije te podrške starijim osobama u kriznim situacijama, nošenju sa teškoćama ili prevenciji poteškoća mentalnog zdravlja.

Također, započeo je  2. ciklus predavanja s  aktualnim temama „Poznata psihološka istraživanja“, „Mitovi o starenju – kako zdravo stariti?“ i „Fokus“ .

Predavanja, na specifičan i za temu vezan način, imaju svrhu dovesti u pitanje neke uvriježene pretpostavke vezane za starenje i psihologije starije odrasle dobi.

Za sudjelovanje u projektnim aktivnostima obratite se na telefon 051/212-109, e-mail penzici.ri@gmail.com ili dođite osobno u Kružnu 5.

plakat-A3_v6_page-0001-600x849.jpg (600×849)

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content