Projekt „Učim. Hodam. Osjećam.“ – Predavanja i radionice emocionalne podrške

Jul 25, 2022 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Psihologija, Socijalno-pravna zaštita

Projekt „Učim. Hodam. Osjećam.“ Osnaženje kapaciteta i povećanje kvalitete usluga.

Matica umirovljenika grada Rijeke zajedno sa svojim partnerima, Maticom umirovljenika Hrvatske i Klubom športske rekreacije Gorovo, u sklopu projekta „Učim. Hodam. Osjećam.“ (UP.04.2.1.11.0094) provodi aktivnost predavanja i radionice emocionalne podrške. Ukupna vrijednost projekta iznosi 338.008,45 kn, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i državni proračun Republike Hrvatske.

Organizirati će se razne grupne aktivnosti sa ciljem osiguravanja pravovremene informacije te podrške starijim osobama u kriznim situacijama, nošenju sa teškoćama ili prevenciji poteškoća mentalnog zdravlja. Planira se provedba predavanja i radionica (online i uživo)  psihologa i sličnih stručnjaka za starije ali i članove obitelji organizirane u trajanju od 3 sata te okvirno uključuju teme:

  1. Radionice pamćenja
  2. Raspoloženje i emocije
  3. Psihologija komunikacije
  4. Psihologija ljudskih vrlina

Ukupno se planira provedba 10 predavanja i radionica koje provodi iskusni psiholog uz sudjelovanje 35 umirovljenika i starijih osoba.

Za sudjelovanje u projektnim aktivnostima obratite se na telefon 051/212-109, e-mail penzici.ri@gmail.com ili dođite osobno u Kružnu 5.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content