Proljetni radovi

May 28, 2013 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

U subotu, 18. svibnja 2013. godine, bilo je druženje članice Kluba starijih osoba „Belveder-Kozala“ sa djecom i roditeljima. To druženje nije bilo uobičajeno. Uzele smo poljoprivredne alatke u ruke i druženje je moglo početi.

P5180001

A što će nam poljoprivredne alatke? Pa naravno za radove u vrtu. Ovaj puta nije u pitanju bio vrt, već dvorište dječjeg vrtića. Nakon duge zime i kišnog proljeća trebalo je pokositi travu, očistiti cvijetne gredice, izvaditi oštećene biljke, očistiti ograde od bršljana. Ova subota bila je sunčana i bez kiše, kao naručena za takve radove.

P5180002

Uz vrijedne ruke roditelja, teta u vrtiću, nas nekoliko iz kluba starijih osoba, štićenika prihvatilišta za beskućnike Ruže Sv. Franje i djece vrijeme je brzo prolazilo, dvorište je zablistalo, a hrpa smeća se povećavala.

Uz vrtne alatke i rukavice, našao se tu i poneki kist i kutija boje pa su sprave za igranje ubrzo dobile svoju pravu veselu boju.

Druženje smo završili, kao što to kod odraslih biva, uz kavicu i malu zakusku. Obećali smo djeci i tetama ponovno druženje koje njegujemo već godinama.

P5180004

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content