Proslava Uskrsa u Klubu Vežica

Apr 2, 2013 od     5 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

26.3.2013. u Klubu starijih osoba „Vežica“ s početkom u 16:00 sati obilježili smo blagdan Uskrsa. Na tome domjenku okupili smo se u pozamašnom broju. Ženske članice, zajedno sa domaćicom priredile su domjenak na kojemu su se uzvanici počastili uskršnjim jelima.

Veselo društvo umirovljenika  zabavljalo se uz pjesmu i prepričavanje raznoraznih anegdota, a pričali su se i vicevi tako da smijeha i veselja nije nedostajalo.

U dobrom društvu vrijeme brzo prolazi tako je i našem druženju brzo došao kraj.

Svi smo veseli krenuli kućama željno iščekujući novo druženje.

DSC06336

5 Komentara + Dodajte komentar

 • Starije osobe obilježavaju svaki praznik sa ugodnim druženjem u svojim klubovima Cijeni se prijateljstvo,lijepa riječ,ljubav…sve ono što nas ispunjava radošću i daje poticaj za dalje…

 • DRAGO MI JE DA STE SE DOBRO ZABAVLJALI! ZELIM DODATI DA JE SRAMOTA DA SAM DOBILA SAMO JEDNU USKRSNU KARTU, ALI BIO JE ZECIC MEDU CVIJECEM…

  SADA JE UKRAS U SOBI GDJE OVO PISEM!

  • Poštovana gđa. Rankica!

   Biti će nam drago ako dođete u naš klub i pridružite nam se u aktivnostima.U društvu je ljepše.

 • Vaša mapa koja služi kao putokaz, uopće ne odgovara napisanoj adresi, pošto se ulica Orlanda Kučića (koja je prikazana na mapi) nalazi u Škurinjskoj dragi. Što se još u ovom klubu organizira i tko ima pravo pristupiti vašem klubu? Hvala na odgovoru!

 • Astrid, naša tehnička podrška radi na otklanjanju problema. Savjetujemo vas da provjerite podatkeo klubu na stranici https://penzici.rijeka.hr/klub-vezica/ i kontaktirete ih kako bi znali što mogu napraviti za vas.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content