Putem do moga kluba

Apr 4, 2013 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Naš klub „Belveder-Kozala nalazi se u vrlo lijepom predjelu grada Rijeke na Belvederu. Članovi našeg kluba dolaze iz raznih dijelova  grada iako ih ima najviše sa područja Belvedera i Kozale. Mene put vodi uzbrdo, pa idem najčešće stepenicama uz Dječji vrtić Belveder, gdje provode dane naši mali prijatelji koji nas a i mi njih u raznim prigodama posjećujemo i družimo se. Tim stepenicama sam u životu mnogo puta prošla. Sada idem polako i vraćam se u mislima na davna vremena kada sam tim putem „jurila“ na posao. Zatim u vrijeme kada sam dovodila i odvodila unučice iz vrtića.

P4020240

Eto sada je došlo vrijeme da se vrlo često polako uspinjem tim stepenicama odlazeći u moj klub. I tako razmišljajući o prošlim vremenima obuzima me neka sjeta.

Stanem na odmorištu malo prije našeg kluba i raspoloženje mi se istog trenutka popravi. Umjesto nekog zapuštenog dvorišta, kakvih ima u gradu, meni pogled padne na prekrasan vrt. Taj vrt je kao živo biće. Cijelu zimu sve miruje kao da spava zimski san, a sada se život polako budi. Sve je počelo zelenjeti a ima već i prvog proljetnog cvijeća.

Kako se smjenjuju godišnja doba tako i vrt mijenja svoj izgled i obilje cvjetnog šarenila mami pogled prolaznika.

Svaka čast vrijednim stanarima koji se  brinu za ovu cvjetnu oazu.

P3220165

Ivanka Žunić-KSO Belveder-Kozala

3 Komentara + Dodajte komentar

  • Često idemo istim putem , pa čak i više puta dnevno , a da ni ne vidimo što nas sve okružuje.
    Gospođa Ivanka svoj put “ukrasila” je zapažanjima oko sebe, prati sva događanja na tom putu i vraća se sjećanjima. Lijepo!

  • Ljepo sjecanja.., da li i ja jednoga dana mogu se tako sjetiti ovim ljepim putevi sto danas prolazim?-i da mogu tako divno opisati? ja se vama divim.

  • Prolazim tim putevima svaki drugi dan gledam izlazak sunca .

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content