Radio Rijeka, 13. lipnja 2021. godine

Jun 11, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka – Zlatne godine, 16. lipnja 2021. godine, Roža Butković (Klub Sv. Nikola-Turnić)

RAD KLUBOVA I PODRUŽNICA

Klubovi i podružnice rade po rasporedu uobičajenom u vrijeme prije pandemije. Radno vrijeme istaknuto je na vratima, a nastavljaju se sve aktivnosti koje su prekinute prije nekoliko mjeseci.

Klub Sv. Nikola-Turnić kao i svi naši klubovi i podružnice podijelio je istu sudbinu zbog epidemioloških mjera, a poboljšanjem epidemioloških mjera radili smo u režimu dežurstva. Neke aktivnosti radili smo kod kuće koliko je to bilo moguće. Psihologinja je održala predavanje na temu „Mentalno zdravlje u vrijeme epidemije“ ali nismo mogli zadovoljiti interes svih koji su ga željeli poslušati, zbog ograničenog broja posjeta.

 

NORDIJSKO HODANJE

Na rekreaciju u nordijskom hodanju ide se  u utorak, 15. lipnja u 9 sati. Nalazimo se na Mololongu i prijeći ćemo ga u cijeloj dužini. Obucite prozračnu odjeću i zaštitite se od sunca. Kako je ovo naš zadnji susret u ovom dijelu godine privremeni rastanak i Dan svetog Vida obilježit ćemo feštom s nogu. Nemojte doći praznih ruku.

 

PLAVO ZELENI PLATAK

Nastavljaju se aktivnosti u sklopu „Festivala sportske rekreacije Primorsko – goranske županije.“ U subotu i nedjelju na Platku možete sudjelovati u nordijskom hodanju, planinarenju, biciklizmu, jahanju, stolnom tenisu, badmintonu, mini tenisu i vježbanju na otvorenom. Prijevoz na Platak i nazad je organiziran i besplatan za umirovljenike.

 

 AKTIVNI U MIROVINI

Traju upisi u besplatne cjelogodišnje radionice fotografije, slikarstva, keramike, sviranja bubnjeva i gitare, šivanja  i zbor. Provodit će se i rekreacija na otvorenom u terminu pon-srijeda i petak od 8,00 sati i to na Košarkaškom igralištu na Zametu, na Molo longu kod Terminala i na vojnom igralištu na Trsatu. Pozivamo zainteresirane da se prijave i na radionicu sudjelovanja u radijskim emisijama, o podizanju svijesti i položaju umirovljenika, a umirovljenici će u istima sudjelovati kao promotori aktivnog starenja. Projekt pod nazivom RiGenerAkcija! je sufinancirala Europska unije iz Europskog socijalnog fonda. Prijaviti se možete isključivo na šalteru u Matici u Kružnoj 5 uz predočenje osobne iskaznice i rješenja o mirovini ili obavijesti o mirovinskim primanjima iz banke.

 

BESPLATNE RADIONICE-ŠKOLA DANTE

 

Ustanova za obrazovanje odraslih Dante, ovog lipnja i srpnja organizira niz zanimljivih besplatnih radionica za građane. U iduća dva mjeseca u prostorijama škole, zainteresirani će moći sudjelovati u nizu radionica i programa osposobljavanja različite tematike (financijska, informatička, medijska) u sklopu EU projekata. Više informacija na njihovoj web stranici www.dante-ri.hr ili na broj telefona 321-336.

 

BAZEN KANTRIDA

Na bazenu se   rekreiramo ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12,30 do 14,30 sati. Do kraja lipnja imamo i dodatnu pogodnost sportske rekreacije pod stručnim vodstvom, srijedom od 13,30 do 14,30 sati.

 

ORGANIZIRANA PREHRANA U DOMU CK PEĆINE

Korisnici prehrane u Domu CK na Pećinama od ponedjeljka 7. lipnja objedovati mogu u restoranu Doma u vremenu od 11,30 do 12,30. Vikendom i blagdanom i dalje se hrana preuzima na recepciji od 10,00 do 11,00 sati.

 

IZLETI

Navratite u Maticu i pogledajte ponudu za izlete i putovanja. Do kraja lipnja u ponudi su Vrelo Gacke i Velika Kladuša. Informacije o izletima možete dobiti u Matici osobno ili putem telefona 212 109.

 

 

                               

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content