Radio Rijeka, 20.3.2022.

Mar 18, 2022 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka, Zlatne godine, 20. ožujka 2022., Klub Sv. Nikola-Turnić

 

Klub Sv. Nikola Turnić nalazi se na adresi F. Čandeka 36b. Otvoreni smo ponedjeljkom, srijedom i petkom od 15 do 19, a utorkom i četvrtkom od 9 do 13 sati. Nastavili smo sa našim uobičajenim aktivnostima, predavanjima, kreativnim radionicama, masažom…

U suradnji sa Policijskom upravom  PGŽ, Odjelom za prevencije kriminaliteta. održat će se educirano predavanje 24. ožujka u 10 sati u Klubu. Tema predavanja je  „Starije osobe žrtve kaznenih djela” kako se zaštiti od  prijevara i što učiniti kad se to dogodi. Najavite svoj dolazak na tel. kluba  568 943 ili se javite osobno u klub.

Klubovi i podružnice rade u vremenu koje možete provjeriti na našim mrežnim stranicama ili na šalteru u Kružnoj. Dođite i vidite kako i što radimo te ako vam se svidi učlanite se čime, osim sudjelovanja u brojnim programima i aktivnostima, stječete pravo i na brojna popuste.

Klub umirovljenika INA uvodi dežurstvo radi uplate članarine srijedom od 10 do 11 sati na adresi Milutina Baraća 26. Mole se članovi za strpljenje zbog novog režima ulaska u službene prostorije.

Klub Centar U Kružnoj 5 možete posjetiti u dopodnevnim satima od 8-12 sati, ali i popodne od 15 do 19 sati.

REKREACIJA

NORDIJSKO HODANJE

U suradnji s Riječkim sportskim savezom nastavljamo s nordijskim hodanjem. Ovog utorka, 22. ožujka u 10 sati nalazimo se na Cvetkovom trgu ispred crkve na Drenovi od kud idemo pored vodospreme na Veli vrh.  Obucite se sportski i ponesite bočicu vode.

PLANINARENJE

U subotu 26. ožujka s planinarskim društvom Transverzalac idemo od Marčelji  do Kastva. Polazak je s Pehlina, sa zadnje autobusne stanice, linija br. 7 u 8:30 , a u 8:50 autobusnom linijom broj 20. Povratak je iz Kastva autobusom broj 18 u 16:46. Staza nije zahtjevna.

FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE

U subotu 9. travnja na ljetnoj pozornici u Opatiji, u povodu svjetskog dana zdravlja, organizira se 10. Hrvatski festival sportske rekreacije u nordijskom hodanju. Informacije i prijave KŠR Gorovo (ksr.gorovo@gmail.com) ili na šalteru u Kružnoj.

I dalje se možete priključiti rekreaciji na bazenima Kantrida, fitnesu na Trsatu ili Zametu te vježbama joge na Pećinama ili Zametu.

N A J A V E

KAZALIŠTE

Ovu subotu  29.ožujka u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku možete pogledati predstavu Kredit. Redateljica je Nenni Delmestre s glumcima zadarskog HNK  Davorom Jureškom i Alenom Liverićem.

Popuste za umirovljenike možete ostvariti na blagajni HKD.

IZLETI

Vodimo vas na dugo očekivanu i pripremanu izložbu Korijeni i krila, Vlaho Bukovac u Zagrebu, Cavtatu i Beču. Na Izložbu, u galeriju Klovićevi dvori u Zagrebu, idemo u subotu 26. ožujka. Djela su na izložbu prikupljena iz brojnih muzejsko-galerijskih institucija diljem Hrvatske i susjednih zemalja ali i iz privatnih zbirki. Veliki broj izloženih slika nikad nije bio izlagan i i u velikoj mjeri je nepoznat današnjoj publici.

Informacije i prijave za izlete možete dobiti na broj 051 293 620.

PREDAVANJE

U ponedjeljak  28. ožujka s početkom u 10,00 sati u Klubu Centar u Kružnoj će se održati predavanje fitoaromaterapeuta Gorana Smirčića. Tema je predstavljanje medicinskog aparata s naprednom tehnologijom koja se koristi za određivanje osnovnih fizičkih i fizioloških parametara tijela: tjelesna težina, ITM (indeks tjelesne mase), količina i omjer tjelesnih tekućina i tjelesnih tkiva (voda, mast, kosti, mišići). Cilj je  praćenje stanja pacijenta u određenim vremenskim intervalima. Molimo najaviti dolazak na 212-109, mailom ili osobno.

STRANI JEZICI

Od ponedjeljka 21. ožujka primamo prijave za školu stranih jezika. Svoje znanje njemačkog, engleskog ili talijanskog možete obnoviti ili naučiti nove stvari. Javiti se do kraja mjeseca u Kružnoj. Škola počinje 4. travnja i traje do 15. lipnja. Također, pozivamo sve profesore navedenih jezika zainteresirane za volonterski rad da se jave u Kružnu , a sve kako bi u ovu traženu aktivnost mogli uključiti što više članova. Javite se osobno, telefonom (212-109) ili na mail penzici.ri@gmail.com. 

 

Sve one koji žele pročitati i vidjeti kakav je tjedan iz nas i što nas čeka u tjednu koji dolazi pozivamo da posjete naše stranice  www.penzići.rijeka.hr ili facebook.

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content