Radio Rijeka 21.03.2021. godine

Mar 19, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Poslušajte obavijesti iz Matice u nedjelju, 21.3.2021. godine u emisiji Zlatne godine u 9:15 sati.

  RADNO VRIJEME KLUBOVA

Zbog pandemije uvedena su dežurstva u klubovima i podružnicama Matice. Termini dežurstava  istaknuti su na našim mrežnim stranicama, na oglasnim pločama ili na ulaznim vratima klubova i podružnica . Radno vrijeme šaltera u Kružnoj 5 je svaki radni dan od 8 do 11 sati. Možete nas dobiti na broj telefona 212 109, a informacije se mogu naći i na internetskoj stranici www.penzici.rijeka.hr

U SUSRET IZBORIMA

 Otkazuje se radionica namijenjena pripremama za izbore odnosno donošenju informirane izborne odluke. Dvodnevna radionica na kojoj će se govoriti o tome kako prepoznati lažne vijesti i iz mora informacija izabrati upravo one koje će nam olakšati izbor održat će se u novom terminu kada se  poboljša epidemiološka situacija.

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Završeni su upisi na tečajeve stranih jezika, a uplate za školarinu primamo do  kraja mjeseca. Moguća je samo uplata na šalteru Matice u uobičajeno radno vrijeme. Sve informacije o grupama polaznika i terminima bit će dostupne na oglasnoj ploči u Matici i na našoj web stranici.

NORDIJSKO HODANJE

Utorak je rezerviran za nordijsko hodanje pa se 23. ožujka u 11 sati polazi sa okretišta autobusne linije broj 5 na Drenovi. Osnovat će se grupe prema fizičkim sposobnostima hodača. Jedan su cilj Kablari, a oni spremniji idu do Lončeve griže u Ronjge. Hodat će se oko 2 sata pa je povratak predviđen oko 13 sati. Hodanju prethodi kratka priprema i  zagrijavanje. Preporučujemo slojevitu odjeću  i  bočicu vode. Ako bude sunčano, prije polaska zaštitite otkrivene dijelove tijela kremom sa visokim zaštitinim faktorom.  Sudionici pohodu pristupaju na vlastitu odgovornost.

JOGA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

Srijedom se ide na jogu, od 8 do 9,3o u dvoranu Joga u svakodnevnom životu na Pećinama u Ulici Spinčićeva 2. Vježba se i utorkom i petkom od 15,30 do 17 sati u Maloj dvorani Sportskog centra Zamet. Vježbanje se odvija u okviru projekta Rijeka zdravi grad. Prije dolaska obavezno se javite Maji na broj telefona 091 911 13 70.

REKREACIJA  U   SPORTSKOJ DVORANI NA ZAMETU

 Rekreacija za naše članove održava se u fitnes centru u sportskoj dvorani na Zametu. Održavat će se dva puta tjedno uz mjesečnu cijenu od 100 kuna. Minimalni broj rekreativaca je deset po grupi, a na raspolaganju su jutarnji termini od 8 do 12 sati. Vježbe prilagođene  starijim osobama vode fizioterapeuti. Prijaviti se možete na šalteru Matice u uobičajeno radno vrijeme, a uplate se obavljaju u fitnes centru. Za dodatne informacije obratite se na broj telefona 212 109.

                                                                                               

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content