Radio Rijeka, 23. svibnja 2021. godine

May 21, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka -” Zlatne godine”, 23. svibnja 2021. godine, Nebojša Petrc, Klub Podvežica

RAD KLUBOVA I PODRUŽNICA

Klubovi i podružnice i dalje rade u režimu dežurstava. Klub Podvežica radi ponedjeljkom od 10 do 11 sati, a popodne od 17 do 18 sati.  Možete nas dobiti na telefon 051 459-817 ili 091/793-0555.

Kako očekujemo daljnje popuštanje pandemijskih ograničenja klubovi i podružnice pripremaju se za otvaranje i rad u redovnom radnom vremenu. Posebno se oko toga trude oni koji mogu osigurati rad i aktivnosti na otvorenom.

                  

IDEMO NA IZLET

Tko čeka – dočeka! Idemo na izlet! Prvo su odredište Brijuni. Polazak je planiran za iduću subotu, 29. svibnja u 7 sati ujutro iz Rijeke, a mjesto polaska dogovorit će se ovisno o željama većine putnika. Aranžman stoji 240 kuna po osobi.  U tu su cijenu uključene sve usluge i  ručak u Stanciji Buršić u Vodnjanu. Na izlet može ići najviše 25 osoba. Prijavite se na broj mobitela 091/ 607 2008.

 

                                          

REKREACIJA U SPORTSKOJ DVORANI ZAMET

Na fitnes u dvorani Zamet ide se ponedjeljkom i srijedom od 9 do 10 sati. Utorkom i četvrtkom također od 9 do 10 sati vježba se u Dvorani mladosti na Trsatu. Za učlanjenje dođite u Maticu ili nas nazovite. Rekreaciju vode treneri. Mjesečna je članarina 100 kuna.

                              

  NORDIJSKO HODANJE 

Više temperature zraka nameću potrebu pomicanja vremena nordijskog hodanja pa se u utorak 25. svibnja nalazimo u 9 sati u Kostreni – Sveta Lucija na parkingu kod motela Lucija. Hodat će se uz more do Urinja.  Predviđeno trajanje hodnje je 2 i pol sata. Odjenite se slojevito, ponesite bočicu vode i kabanicu, a otkrivene dijelove tijela zaštitite kremom čak i ako je oblačno.

 

RAZGOVORI S PSIHOLOGINJOM

Svaki petak od 15 do 18 sati u Kružnoj 5 naša psihologinja razgovarat će s pojedincima ili bračnim parovima te odraslom djecom koja brinu za svoje roditelje o unapređenju obiteljskih odnosa. Dio je to projekta Brigama se nemoj dati, u Matici dane krati. Najavite se na telefon 212 109 ili 095 362 67 56.

 

JOGA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

U okviru projekta “Rijeka zdrav grad” organizirano je vježbanje joge. Srijedom u vremenu od 8:00-9:30 na adresi Spinčićeva 2 (bivši Vulkan na Pećinama) pod stručnim vodstvom trenera a uz obaveznu najavu na telefon 091 911 1370.

 

 AKTIVNI U MIROVINI

Traju upisi u besplatne cjelogodišnje radionice fotografije, slikarstva, keramike, sviranja bubnjeva i gitare, šivanja  i zbor. Provodit će se i rekreacija na otvorenom i to na vojnom igralištu na Trsatu, ININOM na Turniću i na Molo longu. Projekt pod nazivom RiGenerAkcija! je sufinancirala Europska unije iz Europskog socijalnog fonda. Prijaviti se možete isključivo na šalteru u Matici u Kružnoj 5 uz predočenje osobne iskaznice i rješenja o mirovini ili obavijesti o mirovinskim primanjima iz banke.   

          

IZABERIMO NAJBOLJE!

Drugi krug izbora pružio nam je  priliku da od manjeg broja kandidata

izaberemo one koji će najbolje razumjeti i zadovoljiti naše potrebe. Od 110 tisuća birača umirovljenici čine trećinu što znači da bi ako izađemo u velikom broju upravo mi mogli odlučiti ove izbore. Dužni smo to učiniti i zbog odgovornosti prema našoj djeci jer grad i županija mogu ponuditi usluge koje će nam život učiniti sadržajnijim i sigurnijim i tako olakšati našoj djeci brigu o nama. Malo je razloga zbog kojih u iduću nedjelju ne možemo prošetati do birališta i obaviti svoju građansku dužnost. Dobar gradonačelnik i župan mogu utjecati na kvalitetu našeg života više od ijednog drugog političara. Mi ih izaberimo!

 

 

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content