Radio Rijeka, 6.3.2022.

Mar 4, 2022 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka, Zlatne godine, 6. ožujka 2022., Klub Centar

 

U sastav Matice umirovljenika grada Rijeke osim 10 klubova koji djeluju u prostorima Grada Rijeke, ulaze i podružnice (3. maj, Autotrolej, Brodokomerc, Draga, Elektromaterijal, Gornja Vežica, Ina, Luka, Mup, Rijekatekstil i Rijeka-Istok). Ne smijemo zaboraviti ni klubove Doma starijih osoba Kantrida (Klub Zamet, Pećine, Belveder-Kozala, Bulevard, Potok i Vežica).

Klubovi i podružnice rade u vremenu koje možete provjeriti na našim mrežnim stranicama ili na šalteru u Kružnoj. Početak je godine i vrijeme je obnove članarina kako bi umirovljenici mogli sudjelovati u svim programima i aktivnostima koje nudimo.

Klub Centar U Kružnoj 5 možete posjetiti u dopodnevnim satima od 8-12 sati, ali i popodne od 15 do 19 sati. Ove srijede od 9 do 11 možete nas posjetiti i izmjeriti tlak i šećer u krvi.

Klub Krimeja poziva svoje članove na prigodno druženje povodom Dana žena 8.3.2022. u 17 sati, uz muziku i ples. Za to druženje potrebna je covid potvrda i maska.

 

Klub Srdoči vas poziva povodom Međunarodnog dana žena, u ponedjeljak 7. ožujka u 17 sati na otvorenje izložbe uradaka kreativnih radionica kluba pod nazivom “Žena – cvijet”.

 

AUTOTROLEJ

Temeljem čestih upita i nesporazuma oko plaćanja naknada za prijevoz Autotrolejom za kategoriju potrošača 65+ obavještavamo sve pretplatnike da se ne trebaju javljati zbog doplate godišnjih karata. Iste vrijede do isteka već sklopljene pretplate. Također, Autotrolej obavještava da se nova pretplata može platiti i obročno do 6 rata.

REKREACIJA

NORDIJSKO HODANJE

U utorak 8. ožujka u 10 sati, u suradnji s Riječkim sportskim savezom nastavljamo s nordijskim hodanjem. Ovog utorka, 8. ožujka, nalazimo se na ulasku u Kampus, te ćemo prošetati do Hrvatske čitaonice na Trsatu na prigodni koncert u povodu obilježavanja 8. marta-Dana žena. Koncert će održat ansambl „Intermezzo“ i posebna gošća – ukrajinska sopranistica Olga Kaminska. Koncert počinje u 11 sati a broj posjetitelja je ograničen.

U sklopu obilježavanja Mjeseca svjesnosti o raku debelog crijeva, u subotu 12. ožujka u parku Mlaka od 10-12 sati održat će se vježbanje na otvorenom. Pozivamo sve zainteresirane da se priključe jer time ukazujemo na važnost tjelesne aktivnosti u sprječavanju i borbi protiv zloćudnih bolesti.

I dalje se možete priključiti rekreaciji na bazenima Kantrida, fitnesu na Trsatu ili Zametu te vježbama joge na Pećinama ili Zametu.

 

N A J A V E

SVEUČILIŠTE ZA 3. DOB

U suradnji s Filozofskim fakultetom u Rijeci nastavljaju se predavanja u sklopu projekta Sveučilište za 3. dob. Predavanja se održavaju svake srijede od 17 sati, a o temama možete saznati na našim mrežnim stranicama ili na 3dob@uniri.hr ili na telefon 051 854-861.

KAZALIŠTE

Najavljujemo novu suradnju s Hrvatskim kulturnim domom na Sušaku i u mjesecu ožujku najavljujemo dvije predstave  i to:

10.3. u 20,00 sati Tko je ubio mog oca u izvedbi teatra Drama plus,

29.3. u 20,00 sati Kredit u izvedbi HNK Zadar.

Karte za navedene predstave moguće je kupiti u Dallas music shopu, Foto Reviji u Starom gradu,  agenciji New sound u Matuljima te putem web portala mojekarte.hr.

Informacije o popustu članovi Matice mogu dobiti na šalteru u Kružnoj te putem telefona 212-109 i mailom.

AVANTURE MALOGA JUJU

Ovog puta publika će ući u svijet mame Kukunke i tate Tarante te maloga Juju koji je velik kao palac, poznaje sve životinje i govori njihove jezike. Svaki dan provodi u zoološkom vrtu i radosno razgovara sa svim stanovnicima vrta. No, jedne se životinje boji – krokodila. Avanture maloga Juju možete pogledati u Gradskom kazalištu lutaka. Na predstavu možete povesti unuke u četvrtak i petak 10. i 11.3. od 18 sati, a subotu 12. ožujka od 11 i 18 sati.

 

Pozivamo sve koji prate našu mrežnu stranicu www.penzići.rijeka.hr ili facebook profil da to nastave i dalje. Trudit ćemo se objavljivati korisne i zanimljive informacije s pregledom događanja u Matici i gradu Rijeci.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content