Radio Rijeka “Zlatne godine”

Sep 24, 2019 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

RADIO RIJEKA, 22.9.2019.,  Dinka Blažić

 

O Klubu Krimeja

Osim uobičajenih svakodnevnih aktivnosti (kartanje,šah,tombola),napominjem i ostale aktivnosti:

-četvrtkom od 15,30-19 sati  igra se preferans, pa pozivamo sve zainteresirane da se priključe  ekipi

-reiki predavanje je  utorkom od 16-17 sati

-pikado probe su utorkom i petkom od 17-19 sati

-pjevački zbor ima probe četvrtkom od 18-19 sati i također pozivamo svih koji vole pjevati, da se uključe u rad zbora

-Tjelovježbe započinju 04.10.2019 u 2 grupe u 17 i 18 sati.

 

Uskoro će započeti s radom i treća grupa tjelovježbe u 16 sati, pa pozivamo  sve zainteresirane umirovljenike da se mogu uključiti, a uvjet je da budu članovi kluba Krimeja. Tjelovježbe se održavaju ponedjeljkom i petkom.

Dana 01.10.2019. godine obilježiti ćemo Dan starijih osoba  kao i Dan Kluba Krimeja, koji je bio 20.09. kada smo prije 11 godina započeli radom u sadašnjem prostoru Kluba.  Pozivamo naše članove da se odazovu druženju uz muziku i ples.

 

Klub Krimeja organizira izlet dana 05.10.2019. u Rovinj, Limski kanal,Poreč i Hum. Informacije i prijave u Klubu Krimeja, Kumičićeva 50 ili na tel. 422-374 od pon.-petka od 15-19 sati 

BUDI HEROJ SRCA

Dana 26. rujna u 11,00 sati, u Klubu Centar, u sklopu svjetskog dana srca, održat će se predavanje “Budi heroj srca”. Naime, svi mi možemo biti heroji ukoliko smo spremni pružiti prvu pomoć i dati umjetno disanje. Nakon predavanja i demonstracija pružanja prve pomoći, u suradnji sa Udrugom za istraživanje i potporu, krećemo u šetnju po Molo longu.

Ponesite štapove za nordijsko hodanje, a za one koji ih nemaju iste mogu posuditi kod nas. 

DAN STARIJIH OSOBA

U sklopu obilježavanja Dana starijih osoba, pozivamo umirovljenike da dana 01. listopada 2019. u 10 sati dođu na Korzo i sudjeluju u aktivnostima koje organizira grad Rijeka, Riječki sportski savez, Nastavni zavod za javno zdravstvo i Matica umirovljenika grada Rijeke.  Program je raznovrstan a sastoji se od sportsko-rekreativnih, kulturno-zabavnih i edukativno-zdravstvenih sadržaja.

Finale događanja je ples na Korzu koji vodi naš Elio Bašan.

  1. Županijski festival sportske rekreacije održava se 04. listopada na igralištu NK Krk na Krku. Natječemo se u boćanju, stolnom tenisu, pikadu, nabacivanju kolutova, gađanju lukom i strijelom i poligonu prepreka. Svi zainteresirani dodatne informacije mogu dobiti na šalteru Matice.

 

NAJAVE

Prijave na tečaj pametnih telefona koji će se održati u mjesecu listopada, su u Matici umirovljenika u Kružnoj.

Pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i gradonačelnika Vojka Obersnela te supokroviteljstvo KD Kozala započinju prijave za 13. memorijalni turnir “Ivan Farkaš” koji će se održati od 01.10.-03.10.2018. u šahovskom klubu Rijeka. Prijaviti se možete u Kružnoj ulici, na mob gosp. Majnarić 098/341 323 ili u ŠK Rijeka na sam dan početka.

Kub Trsat poziva članove dana 02. listopada u restoran “Trsatika” na proslavu dana umirovljenika i 11. godišnjicu kluba. Prijave za susret umirovljenika su u klubu ili na telefon 403-157.

Dođite u Kružnu, u naše klubove i podružnice i osobno ostvariti uvid u programe i sadržaje odnosno aktivnosti.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content