Relaksirajući izlet

Oct 3, 2019 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja

…bio je to izlet kojeg bih preporučio i starima i mladima, a posebno onima koji misle da su krave plavo bijele boje kao na čokoladama Milke…

     U ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Subotu 28.09.2019.g. bio sam na izletu sa župom Zamet u okolici Karlovca. Posjetili smo crkvu u Kamenskom koja je izgrađena 1404. g. od strane Katarine Zrinske i koja je kroz stoljeća u raznim ratovima bila uništavana i obnavljana do današnjeg konačnog izgleda. Potom smo otišli u selo Brođani gdje smo se ukrcali na brod Zora koji nas je vozio rijekom Kupom nešto više od sat vremena. No po vašim željama možete izabrati i neki drugi itinerer odnosno dužinu vožnje. Vožnja je jako relaksirajuća radi lijepe flore i faune koju se vidi sa broda i tamburaša koji su nas zabavljali tokom plovidbe.

     Nakon vožnje rijekom Kupom otišli smo do izletišta Gliboki Brod gdje smo imali obilan i ukusan ručak na OPG Marinković sa proizvodima koje proizvode na gazdinstvu. Domaćini su nas odveli u razgled njihovih kokoši, konja i koza koje uzgajaju, a tokom ručka su nas zabavljali tamburaši.

     Uživajući u miru i ljepoti nikome se nije išlo natrag u kaos našega grada, no prije toga smo se još zaustavili na dodatnom punjenju baterija kod rijeke Korane u Karlovcu.

     Bio je to izlet kojeg bih preporučio i starima i mladima, a posebno onima koji misle da su krave plavo bijele boje kao na čokoladama Milke.

 

Silvio Skok

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content