S djecom je uvijek zabavno

May 9, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

U ponedjeljak, 6. svibnja 2013. godine družili smo se učenicima Osnovne škole „Belvedere“. Cilj naše posjete bio je da provedemo u njihovom društvu jedan školski sat. Ali ne bilo koji od onih „ozbiljnih“  predmeta, već sat sportske rekreacije.

Iako je vrijeme bilo vrlo hirovito toga jutra,  kiša nas je poštedjela i nas nekoliko članica  Kluba „Belveder-Kozala“ provele smo jedan vrlo ugodan i zabavan sat vremena družeći se sa djecom i sudjelujući u njihovim igrama.

P5060563

Nije to bio klasičan sat u gimnastičkoj dvorani, već natjecanje u nekoliko igara u školskom dvorištu. Bilo je tu natjecanje u brzini, natjecanje vođenja lopte, nošenje loptice na žlici i još neke.  Suci su svoju dužnost obavljali vrlo temeljito,  tako da su se pravila igre strogo poštivala. A tek navijači, vrlo zdušno su navijali za svoje ekipe.

Iz priloženog video prikaza je vidljivo da su naše članice  ravnopravno učestvovale u natjecanju. Kako nam je na obostrano zadovoljstvo ugodno se družiti dogovorili smo uskoro još neke susrete.

Nakon završetka natjecanja učenici su se vratili u svoje učionice , a mi smo provele još neko vrijeme  u ugodnom razgovoru sa učiteljicama uz kavu i čaj koje nam je poslužila njihova „teta kuharica“.

P5060581

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Jedno VELIKO ; VELIKO BRAVO !

  • Super <3 :) ljep pozdrav

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content