Šetnica Drenova – Brnelići

Jun 10, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

U subotu nas je dočekao prvi proljetni vrući dan, a na put se krenulo sa Delte u 8:40 sati.

Putem smo naišli na Čičkovo polje kako smo ga usput prozvali, pa ga je valjalo uslikati. Na težem dijelu uspona pratilo nas je jako sunce, jer smo bili na otvorenom suncu bez imalo hlada sa temperaturom preko 36 stupnjeva. No cijela skupina od dvadeset troje učesnika i učesnica stoički su podnijeli napor.

DSC05807 (Medium)
DSC05790 (Medium)

Nakon uspona u hladovini je uslijedio duži odmor i ručak, pa su poslije toga svi odmorni i okrijepljeni krenuli dalje do krajnje točke koju smo si usput zadali – Martinovo Selo. Misleći da će tamo radi vrućine na putu dobro sjesti hladan gemišt ili pivo. Došavši tamo ostali smo razočarani, jer restoran nije radio (u Dražicama). Istog dana slavljen je dan Mlikarice i tamo su držali štandove sa pićem. Vjerojatno su im bili profitabilniji.

DSC05794 (Medium) DSC05788 (Medium)

U nadi da se okrijepimo otišli smo u Lukeže no tamo nas je dočekao isti slučaj. Odatle nam je išao autobus za Rijeku u 15:45 sati. Na kraju su naši žednici ipak otišli na okrepu u Starom gradu u Rijeci.

Jednom dijelu subotnjih šetača nije bio dovoljan samo taj pohod, pa su se u nedjelju priključili planinarskom društvu „ZAGREB MATICA“ koje je bilo organizator pohoda na Viševicu gdje su također naišli na lijepe uspomene i pejzaže koje je valjalo zabilježiti.

DSC05826 (Medium) DSC05868 (Medium) DSC05815 (Medium)

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content